Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytalski85

Facet to świnia??

Polecane posty

Gość Zapytalski85

Hej. Mam takie niby pytanie: Czy to normalne, że facet nie bierze odpowiedzialności za to co się wydarzyło?? Zawsze zakładacie, że zostaniecie same?? W sumie to mi głupio, bo jestem facetem piszącym posty na kobiecym forum... Jakieś przemyślenia? Pozdrawiam :)

Gość Zapytalski85
Dojrzały jak dojrzały, ;) raczej w miarę normalny. Chodzi mi o ogólne odczucia, bo spotkałem się z pewnym zdziwieniem, "że sobie nie poszedłeś"...

mój to nie świnia :-) ale jest w facetach coś takiego że jak coś nie idzie po ich myśli to migają sie od odpowiedzialności.......

Gość kk85
zdziwienie,ze sobie nie poszedles?coz...dziewczyna musi miec zle doswiadczenia,a Ciebie juz lubie ;) Moj facet nigdy by mnie samej nie zostawil.Ostatnio mielismy mala wpadke i trzeba bylo latac po ginekologach za recepta,widzialam jak sie przejmuje moim zdenerwowaniem i mimo ze co chwila mialam napady placzu nie tracil cierpliwosci.No w sumie w koncu stracil...bo zaczal plakac ze mna,ze nie umie mi pomoc:) Wszystkim laskom zycze takiego chlopaka,bo to skarb! i kazda babka powinna takiego faceta doceniac. chociaz w sumie...przeciez takie zachowanie powinno byc po prostu normalne prawda? :)

Gość do kk85
zyczysz wszystkim takiego chłopaka? chyba żartujesz! to że latał z Tobą za receptą, by pozbyć się ewentualnej wpadki - waszego ewentualnego dziecka - nazywasz normą?... Współczuje Ci...

Gość Zapytalski85
do kk85 z mojej strony nic nie mogę zrobić oprócz bycia z Nią, przy Niej i dla Niej... tyle mogę i robię. Co do doświadczeń...tak, nie miała najlepszych...

Gość kk85
nie masz mi czego wspolczuc,bo jestem szczesliwa.a jesli uwazasz,ze robil to tylko po to,zeby pomoc sobie,to z jakimi facetami Ty sie zadajesz?? zapytalski85 - i o to chodzi :)

Gość Zapytalski85
do kk85 Zasmuciło mnie tylko, że zmierzyła mnie miarą tamtego gościa...Ale ja łatwo się nie poddaję, o tym też już wie ;)

Gość ano każdy
bez wyjątków...wcześniej czy pożniej okaże sie podła świnią

Gość kk85
o qrcze...to mamy tu straszna pesymistke :) troche wiary ;)