Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zaniepokojona

popuszczanie moczu podczas stosunku/

Polecane posty

Gość lekko zaniepokojona

Hejka dziewczyny mam problem. Otoz podczas gdy kocham sie z moim chlopakiem to prawie zawsze chce mi sie siusiu, a gdy kochamy sie dluzej czuje ze nawet troszke popuszczam. Troche mi glupio z tego powodu.Nie wiem czy to jest spowodowane, ze podczas podniecenia nachodzi mnie wlasnie potrzeba oddania moczu. Dlaczego tak jest?

Gość lolag
nie martw sie mnie tez sie to zdarza ze popuszczam ale to raczej normalne wynik wielkiego pobudzenia i podniecenia

Gość new_one
poooodbono, ale nie jestem pewna trzeba brać oksytocynę, albo jakieś jej prekursory, ale nie jestem pewna tych informacji. Spokojnie, ja też tak mam, ale nie popuszczam, tworzy to lekki dyskomfort

Zaniepokojona, może masz początki wysiłkowego nietrzymania moczu? Może masz mięśnie niezbyt silne i w czasie stosunku one rozluźniają się jeszcze bardziej. Porozmawiaj z ginekologiem. Nie bagatelizuj tego, bo taga drobnostka potrafi być upierdliwa. Czego dowodem reakcja BlackRedWhite :O

Gość martyna23
Powiem Wam dziewczyny ze mi tez bardzo czesto chce si siusiu, nie popuszczam, ale mam takie uczucie chwilami. Ale nie robie z tego problemu... co smieszniejsze czasem, gdy kochamy sie w jakis gorszych warnunkach jak np. smaochod to chce mi sie i kupe... ale to tylko takie uczucie, przechodzi po chwili....

Ale autorka mówi, że POPUSZCZA, czyli nie należy jej zbywać, tylko powiedzieć, jak może przeciwdziałać, nieprawdaż, moje panie :O?

Gość kasia326
dziewczyny ten problem dotyka wiele mlodych kobiet,sama go doswiadczam.Nie wiem jak sobie z tym poradzic,zdarza mi sie popuszczac w trakcie kazdego stounku..niby trzeba cwiczyc miesnie pochwy...mi problemy zaczely sie po porodzie...Chyba najlepiej jest isc do ginekologa,tak tez Ci radze zaniepokojona i wszystkom kobieta z tym problemem.

Gość nadrugiemiela
myślałam, że tylko ja mam taki problem. Napiszcie jak sobie z tym poradziłyście.

Gość gość
ja mam to samo . na wyjazdach jest luz można sikać do obcego łóżka