Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno wielkioe pytanie

Dlaczego tak sie czepiacie tej fotki.pl ??!!

Polecane posty

Gość jedno wielkioe pytanie

Nie mam zdjecia na tej stronie ..wogole na zadnej bo to moim zdaniem troche glupie .no ale jesli ktos chce sie pokazywac jak wyglada i jakiego to ona "szalonego" zycia nie ma to prosze bradzo.innym chodzi o dowartosciowanie sie! Ale co sie tak tego czepiacie i pokazujecie tu fotki panienek - jedni sie zachwycaja drudzy mieszaja z blotem.. A najlepsze w tym wszystkim jest to ze ta osoba najczesciej pewnie nie wie co robicie ..od tego sa komentarze - ale boicie sie pewnie twarz pokazac..

Gość a co Ty sie tak czepiasz
tego czepialstwa. Gdybym pokazała swoją twarz to by znaczyło że zniżyłam się do tego samego poziomu jakiejś małolaty z fotki pl. Jak moge pokazywać swoją twarz skoro w ogóle nie toleruje pokazywania twarzy na necie. To by znaczyło że krytykuję coś co sama robie. Bez sensu.

jak ktos pokazuje swoje foty i opisuje swoje \"zwariowane\" zycie to ja mam prawo to ocenic i zweryfikowac. Niektorzy sie zachwycaja inni to obrzucaja blotem-to normalne, sa gusta i gusciki. Chetnie bym napisala takim lanuniom co o nich mysle ale niestety nie posiadam konta na fotce.pl wiec nie mam takiej mozliwosci, a fanatykiem opluwania ludzi tez nie jestem wiec nie zakladam konta tylko po to by kogos obrazac-szkoda zachodu...:)

Gość bo to jest glupie
takie opisywanie kogos.

Gość no a co sie interesuje
Ja krytykuje z zazdrosci i zawisci. Matka ograniczala mnie jesli chodzi o ubior czy bizuterie. Nie robilam tego gdy mialam nascie lat a teraz sie wstydze co powiedza ludzie - jakis kompleks? Wiec moje niespelnione pragnienia, do ktorych sama sie przed soba juz nie przyznaje, znajduja ujscie w krytyce. Podkreslam pisze wylacznie w swoim imieniu co kieruje innymi sami napisza. Pozdramwiam.

Gość no a co sie interesuje
Poza tym mam 3 cycki i jem psie kupy :-D

one same wstawiaja swoje zdjecia i wypisuja te glupoty na publicznej stronie internetowej. wiedza, ze kazdy moze to zobaczyc i skomentowac, nie tylko w komentarzach na fotce.pl, ale gdziekolwiek indziej. ci, ktorym to przeszkadza, nie umieszczaja tam swoich fotek, bo nie ma obowiazku, nikt nikogo nie zmusza. co innego, jak ktos wrzuca zdjecia innej osoby, bez jej zgody, aby ja osmieszyc, to byloby chamskie, a nie podsmiewanie sie z lasek, ktore same na to pozwalaja z wlasnej nieprzymuszonej woli.