Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clarissa

Czemu tyle chamstwa?

Polecane posty

Czytam kafeterię od dawna, obserwuję różne wątki i wypowiedzi i zawsze zastanawia mnie jedna rzecz: czemu tyle chamstwa w wielu komentarzach? Po co wypowiadają się ludzie którzy nie chcą pomóc tylko \"poużywać\" sobie na kimś?? Czy to im leczy kompleksy? A może fajnie tak zjechać kogoś za nic (bo anonimowo!), podczas gdy w \"realu\" nieśmiałość nie pozwala otworzyć buzi... Pomóżcie mi to zrozumieć bo to mnie bardzo zasmuca. Przeciez tematy zakładają często osoby które rozpaczliwie poszukują pomocy, nawet w pozornie błahych sprawach, a zamiast pociechy czy rady zostają wyśmiane i nawyzywane :(

Czysta bezinteresowna złośliwość (anonimowa dzięki Internetowi), dużo gówniarstwa...

Gość kOkss
..ja też nienawidze chamstwa..

No cóż niektóre pomarańczki to tzw tchórze,którzy boją się podpisać pod czarnym nickiem. :O Najwidoczniej,leczą swoje kompleksy i czerpią z tego jakąś głupią satysfkacje. :O

ja to widze tak ze niektorzy ludzie są bardzo zakompleksieni i doładopwują akumulatory psuciem krwi innym ;) mnie z kolei denerwuje rózniez bardzo fakt ze jak ktos walnie jakis błąd ort to zamiast odpowiedzi na nurtujący go problem jest wałkowany temat w stylu: idz po słownik ort, naucz się pisac itp tak wielkie forum polonistów ;/