asiulka1825 0 Napisano Sierpień 27, 2007 mam pytanko...czy alkohol ma jakis wplywna dzialanie tabletek, zwlaszcza cilest-u bo je biore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda z koziej wolki 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Ma...jak przesadzisz i zwymiotujesz pigulke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Sierpień 27, 2007 a jak niw zwimiotuje jej to wszystko bedzie ok i mozna sie kochac bez innych zabezpieczen???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniuszka.... 0 Napisano Sierpień 27, 2007 tak-przy alkoholu tylko wymioty powoduja ze tabs moze nie zadzialac, sam alko nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Sierpień 27, 2007 ale napewno?? a po jakim czasie tabletki zaczynaja dzialac...zazylam wlasnie trzecia i ciekawa jestemczy juz dziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda z koziej wolki 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Dziala;):) Tylko uwazaj zebys w chorobe alkoholowa nie wpadla;):) Wpadla...hihi:) zbieznosc slow przypadkowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Sierpień 27, 2007 neee...mi ta choroba nie grozi. :)a jeszcze jedno...balyscie sie jak kochaliscie sie pierwszy raz juz bez gumek tylko na tebletkach???ja dopiero zaczelam brac pierwszy listek i nie dlugo moje kochannie ma przyjechac i nie wiem czy napewno tabletki zadzialaja i bedzie oki bo jestem jeszcze za mloda zeby byc mamusia :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uwazaj bo ja bralam Cilest Napisano Sierpień 27, 2007 przez 2 lata codziennie jak w zegarku o 18.00. Nigdy nie z wymiotowalam, a tu nagle ciąża... Wiec uwazaj z tym alkoholem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniuszka.... 0 Napisano Sierpień 27, 2007 nie strasz dziewczyny:) poza wymiotami sa inne mozliwosci: przyjmowanie niektrych lekow np okreslonych antybiotykow czy biegunka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiulenka1825 Napisano Sierpień 28, 2007 nio wlasnie nie straszcie mnie...ja nie biore zadnych lekow nawet jak glowa mnie boli. dziwie sie ze taka mala tebleteczka a potrafi tyle zdzialac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Sierpień 28, 2007 nio wlasnie nie straszcie mnie...ja nie biore zadnych lekow nawet jak glowa mnie boli. dziwie sie ze taka mala tebleteczka a potrafi tyle zdzialac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia88-84 Napisano Październik 15, 2008 i co jak tam po cilescie droha kolezanko zlozycielko topiku odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach