Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaasjaa

mieszkanie w Krakowie

Polecane posty

cześć, mam problem...od października zaczynam SUM w Krakowie i pilnie szukam noclegów na weekendy dwa razy w miesiącu. Mam dość pomieszkiwania w akademikach kątem u koleżanek, szukam miejsca, pokoju, spokojnego kącika w mieszkaniu u jakiś studentów,niedrogo, ale to straszny problem jest, najgorsze jest to, że pomomo tego, że uczelnia zdziera ze studentów zaocznych bajońskie sumy to jeszcze nie zapewnia nam noclegów:( Jak wy, studenci zaoczni szukacie, szukaliście miejsca na noclegi?

mam taki sam problem. wszystko było ok dopóki mieszkałam w Krakowie, teraz przeprowadziłam się do swojego rodzinnego miasteczka i też od października będzie problem z noclegiem. Gdzie studiujesz?

postanowilam rozwiazac ten problem przeprowadzajac sie do krakowa. bede mieszkac z kolezanka, w mieszkaniu ktorego jeszcze nie mamy. na studia tez sie jeszcze nie dostalam, bo papiery sklada sie dopiero 3 wrzesnia. jesli wszystko pojdzie dobrze , to od pazdziernika zaczynam szukanie pracy. ten moj plan jest chyba zbyt optymistyczny...

Cieszę się, że powstał taki topik. Zdaję na SUM do Krakowa i kompletnie jeszcze nie wiem gdzie szukać mieszkania. Nie chiałabym płacić dużo ale z drugiej strony dzielnicom typu Nowa Huta dziękuję, chcialabym przeżyć całe studia :). Proszę o opinię

A ja cieszę się, ze odpowiadacie:) To naprawdę jest problem...całkowita przeprowadzka do Krakowa odpada...w moim mieście mam kochanego Narzeczonego, rodzinkę, przyjaciół i prace moich marzeń, zgodną z kierunkiem kształcenia. Ale to \"nieprzecinanie pępowinki\" ciągnie za sobą niemiłe konsekwencje o których już pisałąm...ech ciężkie życie studentki zaocznej. Swoją drogą nie zdawałam sobie sprawy z tego, że znalezienie kawałka noclegu na dwie noce dwa razy w miesiącu to będzie taki problem:(

szprota999 wiem co to mieszkać w krakowie, bo przez pół roku mieszkałam w krakowie z narzeczonym, mialam prace w banku, on byl przedstawicielem i wiesz co? caly optymizm uciekł. wrocilismy do rodzinnego domu.

a mnie znowu nie trzyma nic w domu i w moim miescie. z rodzicami srednio sie dogaduje, i na pewno lepiej bede jesli sie przeprowadze, i bede przyjezdzac 1 w miesiacu, niz codzinnie sie klocic. zreszta w krakowie mam kilkoro znajomych, wiec to chyba najlepsza decyzja z mozliwych