Gość rtetet Napisano Sierpień 27, 2007 Urodziłam się jako blondynka, ale potem zakochałam się w kasztanowym kolorze i na taki kolor włosów się zdecydowałam. Pasuje mi - mam wyraziste oczy i usta, jasną cerę. Problemem sa brwi, które - jako blondynka - mam jasne. Kolor nie byłby jeszcze taki kłopotliwy (czasami robię sobie hennę), ale są bardzo rzadkie. Z natury brwi miałam opadające, a nie znoszę takiego kształtu. Troszkę go wymodelowałam, unosząc brwi do góry (w łuk, teraz mam takie jak powiedzmy Edyta Górniak). No i mniej więcej od połowy aż do końca są rzadkie, pojedyncze włoski. Naprawiam to delikatnie malując brązową kredką - wygląda to naprawdę dobrze, ale gdyby przyjrzeć mi się z bardzo bliska, pod ostre światło - widać że brwi są namalowane. :O Słyszałam ostatnio o sposobie zagęszczania brwi - kosmetyczka psika aerozolem, w którym są jakby drobinki włosów, potem dopiero reguluje kształt. Ktoraś to robiła? Jakie koszty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach