Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konwalijka.

Ile egzaminów jest na jednym roku studiów?

Polecane posty

Gość sasasak
Zależy od kierunku i od ilości przedmiotów:O

dziewczyno! co to za pytanie w ogole? to zalezy od kierunku, uczelni ile masz egzaminow na danym semestrze, poza tym jest nieraz mozliwosc zwolnienia z egzaminu jak masz np 5.0 lub 4.5 z cwiczen, mozesz nie miec zadnego a mozesz ich miec tez z 15....bez sensu pytanie....

no to spytam konkretnie: na pedagogice? A tak w ogóle to oczekiwałam że każdy odpowie zgodnie z tym czego sam doświadczył. Ile Wy mieliscie? Często?

zalezy od uczelni, zrob tak: jezeli uczelnia na ktora idziesz ma podane plany zajec na stronie www, to sciagnij taki plan i zobacz jak wyglada plan na 1 semestr, jak bedziesz miala np przedmiot na 2 semestry to dopeiro na 2 sem bedzie egzam, egzamem koncza sie wszystkie zajecia, czasami ew zaliczki, np lektoratow. ja mialam tak z tego co pamietam: na 1 semestrze 2 egzamy, na 2 8, na 3 mialam chyba kolo 10 i na 4 tylko 5 :)

Np. Germanistyka UŁ: 1. rok zimowy 4, letni 9 oprócz tego zalki, kolokwia, testy 2. rok zimowy 4, letni 9 podobnie na trzecim nie było mnie w Polsce, więc nie pamiętam, a potem juz mniej

Gość perlan
na chemii na uam w jednej sesji miałam 3, a w innej 7. reguły żadnej nie ma.