Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Diamentowa Dziwka*

FACETOM PODOBAJA SIE PLASTIKOWE BLOND LOLITKI!!!! i nic tego nie zmieni !!!

Polecane posty

Gość no jajasne
ostatnio wlasnie z takiej smialismy sie z mezem do rozpuku, straszna zenada

Gość billy joe
Niektorym facetom, tak jak i tylko niektorym kobietom podobaja sie wyzelowane karki. Mi sie nie podobaja, choc jak widze piersi na wierzchu to wiadomo ze sie obejrze :P

Gość niech zyje wodz
a ja chcialbym miec taka laske :P ale chyba nie polecialaby na moj turecki sweterek a'la konon :(

Gość ihahaha
niech zyje wodz---> one tylko na takie sweterki leca :P

Gość f.kafejjj
a jak zalozysz moherowy beret i podjedziesz mietkiem to juz wogole odpalll :D :P

Gość yyyyyyyyyy
a jak podjade zbyszkiem to tez :P ???

ja tez sie przygladam i ogladam za takimi:) zawsze wtedy zgaduje ile maja lat, rzadko trafiam:D zgadzam się, ze takie plastiki podobają sie facetom, gdyby sie nie podobały to nie byłoby takich panienek dobrze, ze ja nie obracam się w towarzystwie takich facetów

Gość nieza
Podobają się ... mnie ;) (założmy, ze facetowi) Żadna tajemnica i cóż w tym niby dziwnego ? W końcu najpierw działa wzrok ;) Co dziwne, po napisaniu kiedyś, że podoba mi się Pamela Anderson, nastąpił jakiś dziki atak na moja osobę ... why ?

Gość naczral
podobaja im sie bo sa latwe :O

Gość wzne ze ja
sie podobam jednemu :O mitowisizm...

Gość ha ha h ha
wcale ni smieszny ten link :O opanuj sie...wszedzie go wklejasz .. :O

Gość kamilllllll
takkkkk faceci ogładaja sie za takimi i odpowiednio komentuja(ale k...a,pewnie daje na lewo i prawo).Ci zajeci tylko ironicznie sie usmiechaja a ci wolni owszem poleca i umówia sie ale tylko na krótko aby wydymac ,bo gdzie z taka sie wiazac. Acha mozna byc sliczna dziewczyna ,taką która faceci beda chceli miec nie tylko dymac bez tego całego plastiku,blondu i solarki ;-)

Gość facetfacet
A jua zauwazam taka zaleznosc ze mówic o tym ze podobaja sie facetom takie sztuczne barbie to mozna mówic tylko o takich facetach :małolaci,dresiarze,tacy co maja na pieńku z prawem a taką blondi przy boku szpanuja (chwalac sie jak to fajnie taka pie....yc) ewentualnie podtatusiali playboye.

Gość facetom bez gustu
no a ze niestety wiekszosc facetu nie ma gustu, to podobaja sie wiekszosci. Mi naszczescie nie!

Faceci to wzrokowcy. Nic dziwnego, że wolą zadbane blondyny od szarych myszek. Odkryleś to teraz dopiero czy chcialeś zrobić jakąś sensacje na forum ...?

Gość emanuel de flavo
zadbane moga byc nie tylko blondyny,rude szatynki i brunetki tez sa piekne i zadbane nawet bardziej porzadane od plastikowych barbie.Zadna nowosc.Barbie do pukania a normalne kobitki do kochania.