Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

czy to mozliwe, ze mam jedno ucho wyzej od drugiego?

Polecane posty

zauwazylam to kupujac okulary. optyk sprawdzal, ze oprawki sa proste a jak zakladam je na nos to jedna strona jest wyzej. jak temu zaradzic? co zrobic, by okulary lezaly na nosie prosto?

CZŁOWIEK NIE JEST ZBUDOWANY SYMETRYCZNIE możesz mieć uszy na nieznacznie różnej wysokości możesz mieć lekko skrzywiony nos często wystarczy po prostu poprawić \"noski\" przy okularach

probowalam juz z noskami. jeden nosek mocniej przygielam do srodka. jest lepiej ale nos boli i robi mi sie skora czerwona od mocniejszego nacisku z jednej strony.

okulary idealnie ustawione to takie, gdy mostek między szklami nie dotyka nosa próbuj z ustawieniami nosków - ale nie spodziewaj się, że będzie idealnie pod linijkę :)

soczewki w cale nie sa takie super. nosilam juz i wole okulary.

Gość to powinien optyk dopasowac
mnie tak zrobil:)

Ines.. - jak dla mnie JEDYNA zaleta soczewek w stosunku do okularów to szersze pole widzenia i może jeszcze zmiana tęczówki (choć tego nie stosowałam) wady: nie mogę ich zdjąć kiedy chcę (np. na ulicy) nie mogę nosić 24/7 są drogie w utrzymaniu (koszt soczewek, płynów i tak dalej) nie mogę sobie trzeć oczu ryzyko przemieszczenia (małe, ale zawsze) etc. :)

eno nie przesadzaj :D tak żle to nie jest... chociaż zależy dla kogo,masz rację:) mi osobiście bardzo służą i poprawił się mój look :D

Gość szkoda tylko ze ci te soczewki
na glupote nie pomogły :O.

no widzisz mi przynajmniej na coś pomogły za to tobie nic nie pomoże bo wyglądasz jak czarownica głupia smarkulo.... przyczepi się do ciebvie taka dziwka i po całym forum cie oczernia!!!!!!! czy ja krytykuje na wszystkich tematach wszystko co napiszesz????? nie!!!!!!!!!!!!!!!!! więc sie bujaj!! przepraszam innych na forum ale mnie poniosło i to solidnie :(:(:(:(:(:(:(:(:(