Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuleczkaaa

.........

Polecane posty

Gość Kasiuleczkaaa

Hey:). Pierwszy raz jestem na tej stronie, spodobała mi się:). Mam do was pytanie jestem z chłopakiem 4 miesiące i planujemy sex trochę sie obawiam boję się że to będzie bolało:/ ... Jestem jeszcze dziewicą dlatego się boję. Pozdrawiam:) Kasia.

Gość Lady F
Wiesz to zależy , każdy ma inny organizm. Mnie bolało z początku ale dało się przeżyć. Niektóre wogóle nie cierpią =]. Najważaniejsze żeby wyszło spontanicznie, żebyś nie czuła przymusu. Jak Cię dobrze rozgrzeje to będzie wporządku ^_^

Ja bylam z chlopakiem troche dluzej zanim rozpoczelismy wspolzycie,ale jezeli jestes na to gotowa po 4 miesiacach to nie widze przeszkod. My na poczatku staralismy sie poznac swoje ciala, zachowania, potrzeby poprzez jakies tam przytulanka. Szczerze to tez sie obawialam tego pierwszego razu,ale bardziej balam sie ze nie podolam temu wyzwaniu, On jest o wiele bardziej doswiadczony ode mnie, a ja czulam sie w tej sytuacji jak szara myszka. Planowalam sobie mozliwosci kiedy to moze sie stac, obserwowalam swoje cykle i w koncu podczas naszych przytulanek powiedzialam ze potrzebujemy prezerwatywy, zrozumial, zapytal czy jestem pewna i bylo cudownie :) Najwazniejsze to zeby facet za tym pierwszym razem Cie nie zrazil do siebie i do tych wspanialych momentow, aby byl delikatny i abys sie nie poczula jak maszyna do zaspokajania jego potrzeb. A jezeli chodzi o bol to go nie czulam, za pierwszym razem czulam raczej taki opor ze strony moich narzadow,ale szybko sie go pozbyliśmy :)