Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbooom

WYGODNE BUCIKI ŚLUBNE !!! KTO WIE?

Polecane posty

Gość balbooom

Kto zna wygodny fason? Najbardziej podobają mi się do szpica szczególnie, że mam małą stopkę /35-36/ i w okrągłych wyglądam jak w kopytkach.

Ja kupiłam tutaj: www.bialebuty.com.pl ten model: http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=1581&s=b0p3es9k3xx6lyu7vxoaycc7div9aq15 Są mega wygodne. skórka mięciutka, wysciółka mięciutka. Obcas 7 cm...wcale go nie czuję (ale ja latam w taich obcasach przynajmniej raz w tygodnku :) ). W każdym razie bardzo polecam.

groszku83 też ich znalazłam w interenecie i ku mojej radości maja kaczuszki 2,5 cm powiedz jestes zadowolona z ich usług ?

Jestem zadowolona. Buty przyszły naprawdę ładne. Skóra jak pisałam mięciutka, wyściółka również. Robota solidna...nie doszukałam się żadnych niedociagnięć. Na początku były na mnie z deka za wąskie, ale ponieważ to skóra naturalna, to szybko się rozbiły. Polecam :)

Gość kalinnaa24
Slubne buty szyje firma WITT - można wybrać fason, kolor, materiał, obcas, zapiecie. U krawcowej dostałam do obejrzenia katalog 100-150zł więc chyba tak nie najdrożej.

o firmie Witt wiedziałam :) ale jedne buty oglądałam i mi do gustu nie przypadłu takie zwykłe klocki zamiast obcasów a tyutaj buciki bardzo mi sie podobają :) to i kaczusia 2,5 cm normalnie nawet sie zastanawiam czy u nich czarnych do gonieniea nie zamówić bo bardzo mi sie podobaja i cena w miare ok :)

Gość akrobatka
ja tez polecam buty firmy GROWIKAR, sa naprawde suuper wygodne. Nie lubie butow na wysokim obcasie-szybko bola mnie od nich nogi-na slub kupilam wiec takie na 2,5 cm kaczuszce z tej firmy i byly najwygodniejsze jakie mialam do tej pory... Cala noc bawilam sie jak szalona i nic-nawet nogi mnie nie bolaly.. A kupilam je w sklepie z sukienkami slubnymi-mozna popytac w sklapach czy maja ich buty bo wiadomo,ze lepiej jest przymierzyc...

Gość madzona999999
o i ja mam taki problem...nie znosze wysokich obcasów, nie chodze w takich butach bo są dla mnie bardzo niewygodne - mam niskie podbicie i już mam wszystko na slub oprócz butów. Nie dośc ze rozmiar 35-36 to wszystkie albo brzydkie albo za duze. Chyba mnie ratuja tylko zelowe wkładki. Co o nich sądzicie?