Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadzam się z tym heh

dlaczego strasze kobiety tak bardzo nienawidzą ładnych kobiet

Polecane posty

mam na myśli różnicę 16 lat wzwyż, tak bardzo wyzywają, zabijają wzrokiem i źle traktują młode i łądne dziewczyny, zastanawiam się czy jak będę stara to też będę taka wredna i złoźliwa dla młodych ładnych kobiet

Gość wojna swiatow
niestety tak jest. jako mloda kobieta bylam sliczna, mialam duze powodzenie u mezczyzn. starsze kobiety strasznie mnie krytykowaly,dokuczaly i kazdy blad wypominaly 1000 razy. wtedy myslalam, ze faktycznie jestem do niczego, po latach zrozumialam, ze to byla zwykla zawisc. moja rada- nie daj sie pod zadnym pozorem.

Gość moda się zmienia
Teraz cię krytykują starsze, później ty będziesz krytykować młodsze :P .

nienawidzą ??!!! a powiedzial Tobie ktoś ze te starsze potrafią o wiele bardziej o siebie zadbac i sa ladniejsze niz niejedna malolata ?

Gość myslę że ludzie a zwłaszcza
kobiety strasznie znoszą starość przyjrzyjmy się jak nasze społeczeństwo podchodzi do starszych ludzi kobiet to szczególnie dotyczy niestety - szybko tracą atrakcyjność i radość życia ja sama boję się swojej starości myślę że taka postawa wobec młodszych wynika z poczucia że ich życie już za nimi - to przykre ale wszystkich to czeka - tylko jedni radzą sobie z tym gorzej inni lepiej i różnie na to reagują - jedni zamknieciem się w sobie a inni napastliwością wobec młodości

ta pewnie tylko mi zawsze uttrudniają nieatrakcyjne kobiety i takie zakompleksione, od zawszze mam z nimi problem nawet jak miałam 15 lat, wtedy też chłopcy się za mną oglądali, pdrywali, mnie to nie interesowało, a te kobiety tak, zawsze miały do mnie o coś pretensjei najlepiej, żeby ścieła włosy na chlopaka i nie ubierała się ładnie. był nawet okres w moim życiu, że zaczęłam chodzić tylko na czarno, żeby się nie wyróżniać, żeby nikt mnie nir dręczył, ale i to nie pomogło, potem nabawiłam się przez to nerwicy oraz strachu przed starszymi kobietami, jak miałam gdzieś iść cokowliek pozałatwiać to aż mi się ręce trzęsły bo choćbym była najmilasza zawsze na mnie się darły o byle co i zawsze się do czegoś czepiały, gdy obsługiwał mnie mężczyzna zaś miałam za duże zainteresowanie z jego strony itp przypadki sprawiły, ze chodzę ze spuszczoną głową.