Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martitka1986

Mleko w sutkach u kobiety ktora nie jest w ciazy Pomocy!

Polecane posty

Podczas stosunku zauwazylam ze gdy moj chlopak sciskal moje piersi pojawilo sie mleko. Mam 21 lat i nie jestem w ciazy .Czy to jest normalne?

Gość to jest ciąża urojona

Gość Juluściaaaa
kochana ale to niemożliwe że nie jesteś w ciąży i leci Ci mleko!!! albo jesteś w ciazy albo to nie było mleko innego wyjścia nie ma...

Gość po pierwsze
pirwsze mleko nawet w ciazy nie lecie tylko dopiero po porodzie, a po 2 to jest wydzielina moze oznaczac zapalenie kanalikow mlekowych idz do lekaza, to na bank nie jest objaw ciazy

to moga byc zaburzenia hormonalne, mojej przyjaciolki corka tak miala, musisz pojsc do lekarza ginekologa i zrobic sobie badania, takie rzeczy zdarzaja sie u mlodych dziewczat nie bedacych w ciazy.Radze udaj sie jak najszybciej do lekarza

moze jakis nowotowr, wydzieliny z sytka moga byc tego objawem. niestety... oby nie!

wlasnie mialam to dopisac, zbadaj sobie sama najpierw piersi czy nie wyczuwasz jakiegos guzka, oby nie ale tak czy nie udaj sie na kontrole i to jak najszybciej

Gość notunderdog
NOWOTWOR W JEDNEJ PIERSI A WYDZIELINA W JEDNEJ I DRUGIEJ ? SKAD WIECIE TAKIE RZECZY ? A DLACZEGO SIE ROBI ZAPALENIE KANALIKOW ? PYTAM BO TEZ JEST COS TAKIEGO Z MOIMI PIERSIAMI...KROPELKI JESLI NACISKAM

Gość perlan
w ulotce od tabletek anty mam napisane, że wśród możliwych działań ubocznych jest również wydzielanie mleka.

Gość notunderdog
...... Z JAKIEGO POWODU ?

ja kiedyś slyszalam ze niektore kobiety maja tak ze jak partner piesci ich piersi i kobieta jest b podniecona to z sutek moze wydobywac sie taki plyn podobny do mleka

Gość SLICZNA KOMICZNA
A DLACZEGO JAK JEST PODNIECONA ? Z JAKIEGO POWODU JESZCZE ? JA MAM TAK ZAWSZE....