Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_30

Seria kosmetykow dla niemowlat skarb matki

Polecane posty

Gość hania_30

Dziewczyny, polecalyscie na forum serie kosmetyko skarb matki. Czy moglybyscie mi polecic co konkretnie z tej serii jest przydatne dla noworodka. Moje dziecko urodzi sie w listpoadzie,wiec potrzebuje takze dobrego kremu ochronnego do buzi-na mroz, wiatr etc. Poza tym sa do wyboru mydelka w plynie, kostce w piance, takze oliwka w zelu i zwykla-taki wybor, ze nie wiem na co sie zdecydowac, co bedzie rzeczywiscie potzrebne. Tez nie chce przesadzac z iloscia kosmetykow.Co konkretnie polecacie z wlasnego doswiadczenia? Dziekuje za pomoc.

Gość hania_30
podtrzymuje temat:) i licze na Wasza pomoc Dziewczyny!!!!!

dopiero zauwazylam twoj temat i jzu spiesze z opiniami MLECZKO PIELEGNACYJNE - dla mnie reewlacja, synek mial mega przesuszona skore po roznych smarowidlach po operacji i tylko kilka aplikacji mleczka i juz byla aksamitna, (hipp zawiodl) OLEJUSZKA - olejek na ciemieniuszke - dla mnie rewelacja, 3 dni aplikacji a po ciemieniuszce ani sladu. oliwkowanie zwyklym hippem nic nie dawalo i salbo sie wyczesywalo ciemieniuche po tym rewelka KREM PIELEGNACYJNY stosuje do pupy, nie ma zaczerwienienia w pachwinkach a dupcia jest ladna rozowiutka kolezanka stosuje KREM ANTYSEPTYCZNY i bardzo sobie chwali ja nie kupwalam bo mialam sucodrem i bepanthen (zaden u nas przy pie,luszkowym zapaleniu skory sie nie sprawdzil neisteyt ale moze dlatego ze to bylo uczulenie na pampersy) do kapieli na razie uzywam TOP TO TOE z Johnsona bo tego uzywali do mycai w centrum zdrowia dziecka ale jak sie skonczy to przerzucam sie na DELIKATNA PIANKE DO KAPIELI i SZAMPON. dla starszej corki uzywamy mydlo ze skarbu te w plynie i sama przyznam ze podciagam je do mycia twarzy bo mnie nie uczula a jestem mega alergiczka :) na jesienno zimowe spacery planuje kupic KREM Z FILTEREM TUTAJ MASZ CZALY ASORTYMENTO KOSMETYKOW, TANIE WYDAJNE I JAK DLA MNIE POD KAZDYM WZGLEDEM SUPER http://www.bobomarket.pl/x_C_Sz2.html?PS=skarb+matki aha z mojego doswiadczenia oliwka i puder mi sie nie przydaly. oliwka bo wysusza skore (jedynie natluszcza zamiast nawilzac) a puder to zbedny wydatek, najlepsza jest i tak maja ziemniaczana :)

Gość hania_30
Aneczka-ogromnie dziekuje za pomoc! Juz stracilam nadzieje,ze ktos mi odpisze...Twoja rada jest bardzo cenna-bo jest tyle rodzajow kosmetykow z tej serii,ze naprawde nie wiedzialam co kupic.pozdrwaiam cieplo!

Na ciemieniuche mojej córki nic nie działało tylko właśnie OLEJUSZKa Skarbu Matki usunęła :) Polecam.

Hania_30 nie ma za co nie polecalabym tych kosmetykow gdybym nie uwazala ze sa rewelacyjne wszystkie kosmetyki sprawdzilam na sobie a dodam ze mnie np uczula nivea i dla dzieci i dla doroslych i nawet seria aa takze skarb jest rewelka i sama sie mydelkiem i mleczkiem dzdieciecym czasami \"czestuje\" no i nie znam osoby ktora by ktorykolwiek z tych kosmetykow uczulil takze mysle ze spokojnie mozesz je nabyc