Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumchenn

Jako mamy może mi poradzicie ...

Polecane posty

Gość bumchenn

Za niedługo mam swój ślub. Przyjedzie z drugiego końca Polski mój kuzyn z dziećmi, a ja jestem chrzestną od jednej z dziewczynek. Dlatego, że mieszkają tak daleko widziałam ją tylko na chrzcie. Mała ma 2,5 roku. No i teraz dylemat - jak sie zachować wydaje mi sie, że powinnam coś dla małej dać tylko co? Pieniądze odpadaja bo się rozlecą na byle co jak ich znam.

Gość jakąś zabawkę edukacyjną

Gość bumchenn
A dokładniej co mogłoby to być. Widzicie jak to jest, małej praktycznie nie znam, nie wiem co ma, co lubi :(

takie dzieci szaleją za zabawkami do wody. Są różne żabki, pingwiny, gdzie wlewa się wodę a one wylewają dziobem czy wylatuja dołem, kręcąc po drodze kółkiem

acha, montuje się je na przyssawkę do wanny/brodzika

Gość o kurczę
już mnie wkurzają z tymi linkami do pasty do zębów!!!!!!!!!!!

Gość bumchenn
mnie też :/ co do ciuszków o ryzyko - nie wiem jaka jest duza. Wiec moze zabawke i cos jeszcze. P.S. czy dla drugiej starszej córy też powinnam coś dać?

Gość bumchenn
mnie też :/ co do ciuszków o ryzyko - nie wiem jaka jest duza. Wiec moze zabawke i cos jeszcze. P.S. czy dla drugiej starszej córy też powinnam coś dać?

Gość bumchenn
Dobrze Paulko, że to napisałaś - nie pomyślałam o tym. Czekam moze jeszcze ktoś coś doradzi?

ja jak jeżdżę do rodzinki i tam jest mój chrześniak( ma dwóch braci) to zazwyczaj kupuję coś konkretnego, czyli droższego dla niego i jakieś drobnostki dla braci. najlepiej kupić zabawkę są teraz różne, jakąś lalkę, czy też książkę z bajerami.

Gość taka lala
i dla jednej i dla drugiej ksiazke :) Spokojnie mozna znalezc w ksiegarniach ladne i madre ksiazeczki dla dzieci, moj 2.5 roczny synek teraz uwielbia sluchac o przygodach misia uszatka (50 zl) o koziolku matolku i malpce fikimiki (te dwie ostatnie po 30 chyba, zaleta taka, ze maja plyty CD dodlaczone, wiec oprocz czytania mozna wieczorkiem do poduszki puscic zeby dzieciak posluchal sobie). A dla drugiej starszej - jakies powazniejsze pewnie, nei wiem jaki wiek, wiec nie doradze. Ze sprawdzonych zabawek- puzzle (sa, naprawde, bardzo fajne dla dzieci w wieku okoo 3 lat), domino, wielki znikopis z pieczatkami do odciskania - wszystko w zaleznosci od ceny jaka chcesz wydac. Warto przejsc sie do wiekszego sklepu z zabawkami i cos wybrac, sama zobaczysz ile tego jest.