Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek7

seks oralny - ważne pytanie

Polecane posty

Gość tygrysek7

jestem w ziązku z chłopakiem, mowi, ze mu na mnie zalezy... czy normalne to jest ze kiedy robie mu ustami to jak chce mu dać buzi to on nie chce, robie mu przyjemnsc a on brzydzi sie mnie pocałowac, mowie tu o normalnym całusie, bez języczka, a on wtedy każe mi umyc buzie zęby, czuje sie wtedy troche jak szmata, normalne jest jego zachowanie? bo mi to przeszkadza troche, jak wy uważacie?

Gość nie bierz mu do buzi
powiedz,że się brzydzisz

Gość ale jajaaaaaa
A podczas seksu przegląda świerszczyki ?

Gość kkkkkkkkkkkkkk
wydaje mi sie ze to jednak troche dziwne-on sie brzydzi a ty sie masz nie brzydzic?moj chlopak caluje sie ze mna namietnie po zroieniu lodzika,a ja nie mam zadnych oporow zeby sie z nim calowac po minetce.

Gość a teraz powaznie
kkkkkkkkk->dokladnie:D

Gość gfdgfdh
moze wali ci z japy nie tylko po zrobieniu loda:D zainwestuj w tic taci:D

Gość Koroneczka-czarnuleczka
bardzo dziwny ten Twój chłopak. Ja uwielbiam całować mojego namiętnie od razu po tym, jak on wyssie moja "szparkę" a on uwielbia moje usta które wyssią mu penisa i całą jego zawartość

Gość tygrysek7
zabawane... tu nie chodzi bynajmniej o walenie z japy... tylko o sam fakt, ze mając jego sperme w ustach on sie po wszystkim brzydzi mnie pocałować, mimo ze robie to dla niego :(

Gość Koroneczka-czarnuleczka
porozmawiaj z nim na ten temat - bo to jest jakiś niezdrowy odruch, moim zdaniem

Gość kasiacio
to jak bedzie nastepnym razem chcial zebys mu zrobila to mu powiedz o co chodzi i niech sie zastanowi nad zachowaniem albo pozegna sie z oralem.to ma sprawiac przyjemnosc i tobie i jemu a ciebie to potem stawia w nieciekawej sytuacji.ale nie martw sie kazdy facet ma swoje dziwactwa. taki juz jest ten gatunek...za co my ich tak kochamy?:)))

Gość tygrysek7
już z nim rozmawiałam... jak mówię, że tego nie rozumiem to on odpowiada mi tylko, ze mam to przemyślec, poza tym nie podaje żadnch konkretnych argumentów... i ja wtedy w ogóle tego nie rozumiem... za pierwszym razem, jak mu to zrobiłami, to w normalnym odruchu po wszystkim chiałam mu dać buzi, a on na to :"to ty chcesz mnie teraz całwać?"... zdębiałam...powiedział, że następnm razem, jak będziemy to robic u niego, to żebym zabierała ze sobą szczoteczke do zębów.... :(

Gość Juliś26
a ile Wy macie lat??

Gość JAKBYODCHODY
ZLE CIE TRAKTUJE. MOZE WYPLUJ TE SPERME NA NIEGO.

Gość tygrysek7
ja 20, on 23

Gość kasiacio
oj tygrysek daj mu kopa w dupe... i nie daj sobie zycia zatruwac bo on widze ma troche problemow

Gość kasiacio
z glowa. o a to tez dobry pomysl wypluj mu w twarz a jak sie oburzy to mu powiedz ze oddajesz co jego... hi hi hi ale by mial mine

Gość tygrysek7
kasiacio... pewnie masz rację, ale go kocham i co teraz?

Gość Juliś26
przepraszam za to co napiszę ,ale ten Twój chłopak to nadęty CHAM I WSTRĘTNY DUPEK. Seks to coś pieknego, sprawiajacego obojgu partnerom przyjemność, a Ty co masz z tego.. NIC tylko dajesz mu przyjemność a on jeszcze Cię oczernia. Następnym razem niech wybije sobie z głowy seks oralny- daj mu ultimatum, albo powie o co mu konkretnie chodzi albo kończysz z seksem oralnym

Gość kasiacio
jak on cie kocha to zrozumie a jak sie oburzy to mu powiedz ze nagle tez sie tym obrzydzilas bo skoro on nie chce tego miec w ustach to ty tym bardziej. rozumiem ze kochasz ale trzeba tu sila podzialac bo nie masz ochoty chyba byc tak ponizana cale zycie u jego boku no nie?

Gość JAKBYODCHODY
BO CO TO JEST ? ON SIE TEGO BRZYDZI A TY NIE ?ROZUMIEM ZE TY NIE BRZYDZISZ SIE BO NIEMA CZEGO ALE JAKIE ON MA DO CIEBIE PODEJSCIE - NIE POZWALA SIE CALOWAC BO TO JAKIS SYF ? A TY CO CZUJESZ ?

Gość tygrysek7
jak mu wyjaśniam mój punkt widzenia to on nie rozumie, poniża mnie to w pewnien sposób, a on tego nie rozumie i chyba nie zrozumie, dlatego przechodzi mi cała ochota sie w ogóle z nim kochać... może panowie się wypwiedzą, interesuje mnie też męski punkt widzenia

Gość kasiacio
wlasnie spytalam mojego b...i wiesz co mi powiedzial ze to baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziwne bo gdy ja mu to zrobie to mu tak cudnie ze uwielbai mnie za to calowac a poza tym nie mysli sie po orgazmie o tym czy ci czuc w ustach sperme czy nie.wtedy chce sie byc blisko

moim zdaniem to tak jakby sie brzydzil swojego ciala;/ naszczescie my nie mamy tego problemu:) moj mezczyzna chetnie sie ze mna caluje po lodziku a i ja lubie calowac go gdy jeszcze niedawno piescil ustami,jezyczkiem moja muszelke.....gdy czuje swoje soczki na jego wargach .....dodatkowo mnie to nakreca:P

Gość bnvbc
zalosna prowokacja. kazdy normalny facet nie brzydzi sie dawac lasce buziaczka po oralu, nawet z polykiem

Gość kwiatek6666
powiedz ze ty brzydzisz sie mu robic loda...albo przed mow mu zeby szedl dokladnije umyc chuj.a bo mu smierdzi..hehe moj zzwsze nie caluje...

Gość a ja mam tak samo
Kiedyś mój mąż podczas seksu chciał zmiany z waginalnego na oral. Kazałam mu umyć penisa. Zdziwił się i powiedział: przecież to twoje soki. A ja na to: no właśnie dlatego nie wezmę do ust. Jego spermy się nie brzydzę ale swoje? Bleee :P Sama też po lodziku nie wyrywam się do całowania, bo choć mąż by mnie nie odepchnął ale ja wyczuwam że on też swojego nie bardzo... Nie wiem dlaczego tu tyle słów oburzenia. Jak ktoś powiedział: "własne nie krasne" No chyba że facet chce lodzika ale brzydzi się minetą i wyraźnie okazuje brak szacunku.

Gość no moze faktycznie
ktos nie lubi swojego ze tak powiem wycieku :P ale moglby ci to delikatniej dac do zrozumienia a nie: idz umyj zeby ;| zero wyczucia i szacunku ;| gratuluje faceta ;|

Mój Władzio jak pobiera mi jaja razem z prąciem do dzioba lubi dać mi potem buzi. Ale ja za tym nie przepadam: nie jest milo jeść własną goudę z ust ukochanego misia

Moj byly chlopak tez mnie nie chcial \"po\" calowac, po prostu dawal mi lekkiego buziaczka albo calowal po czole, powiekach.. i bylo to dla mnie calkiem naturalne. Ja tez nie lubie zapachu swojego ciala. Ale gdy obecny (juz maz) sam mnie po tym slodko w usta pocalowal, zrobilo mi sie tak milo i cieplutko.. :) po prostu nie narzucaj sie z tym calowaniem, rzeczywiscie nie kazdy lubi swoje plyny..calujcie sie gdzie indziej, usta to nie wszystko :d a i te moze wystarczy przeplukac woda mineralna lub possac mietowego cukierka :) my tak robilismy

Gość Smutnaa-
Wiesz plemniki z Twoich ust mogą sie przeniesc na jego a potem jesli on bedzie całował Twoją cip* to moze przeniesc tam plemniczki i wiadomo co sie stanie!!!