Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfdf

Czy potępiacie facetów korzystających z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość oczywiscie ze nie
ich sprawa , lepiej zeby chodzili do prostytutek niz mieli potem gwalcic na ulicach

Gość panna marianna.
to zboczeńcy!!!!! oczywiście potępiam!!!!!!!!!!

Gość kjhgy
potepiam, nie wyzyte gnoje, znalezli by sie laske i bzykali a nie

zlaezy. jak inni chodza to ich sprawa. mi to zwisa. ale gdyby moj facet na prostytutki chodzil .... :o :)

Gość ale co jak np.
ktos nie ma szans na dziewczyne , przeciez nikogo nie krzywdzi

Jesli sa w tym czasie w stalych zwiazkach to tak a jesli sa wolni to nie potepiam tylko wspólczuje bo trzeba byc naprawde ofiara losu zeby placic za odrobine przyjemnosci i \"namiastke\" uczucia :P

Gość taki jeden...
" kjhgy potepiam, nie wyzyte gnoje, znalezli by sie laske i bzykali a nie " ajeśli ma laske która go nie zaspokaja, z różnych powodów, nie koniecznie zależnych od niej?

Gość Helenka złotowłosa
stanowcze zdecydowane TAK. Płacenie za usługi seksualne to według mnie brak szacunku dla drugiej osoby..i przede wszystkim dla samego siebie

Gość ale co jak np.
skoro tak uwazasz , tylko powinnas zauwazyc ze burdeli w Polsce jest wiecej niz piekarni , sa juz wszedzie nawet na wsiach a jak nie burdele to zwykle mieszkania gdzie przyjmuja studentki itd.

Gość Helenka złotowłosa
Niestety mieszkamy w takim kraju..a życ z czegos trzeba..

Gość nowy-dzien1234
zdecydowanie potępiam jak mzna płacic za odrobine przyjemnosci no jak oblesni

bo ludzie sa w gruncie rzeczy nieszczesliwi... chca milosci a nie potrafia kochac wiec zadowalaja sie sexem... albo ta 2 grupa- nuda w zyciu, nuda w łożku... jedyny sposób na przezycie odrobiny ryzyka... gdyby maz mial mnie zdradzic wolaląbym zeby to zrobil z jakas kobieta a nie z prostytutką...

Gość kjhgy
taki jeden... ale jesli ja ma to dlaczego ma ja zdradzac...? swiat sie zeszmacił , wszedzie laski po pijanemu w klubach dawaja dupy za fre to niech sie pobawi z taka ktora jest napewno mniej przejechana od dziwki. mozecie mnie teraz zjebac za to ze wyraziłam swoje zdanie ale nie bd mogła juz odczytac bo ide spac.moze jutro. dziekuje, dobranoc

Gość nieza
"ale gdyby moj facet na prostytutki chodzil .... " Znam dla otoczenia idealne (no prawie) małżeństwo. Żona mu ufa całkowicie (nie wiem dlaczego), a on setki dziwek zaliczył ... I sam już nie wiem ...

Gość ale co jak np.
tylko ze taka panienka na dyskotece to amataorka i do tego mozna latwiej sie czyms od niej zarazic , prostytutka to profesjonalistka , moze dac o wiele wiecej niz taka pijana dziewczyna z dyskoteki

Gość Helenka złotowłosa
chodzi na dziwki a potem zaraza zone ktora mu wierna przez cale zycie..i kto wie moze poierwsza umrze na aidsa albo cos podobnego.. takze kobiety nie warto byc wierna..predzej czy pozniej facet i tak zaliczy jaka panienke, dziwke , zakonnice, cokoliwek byleby dalo sie wybzykac:o smutne straszne, prwawdziwe,realne

Gość ale co jak np.
bez obawy , Polki zbyt wierne nie sa , ostatnio byl raport na temat zdrad i okazalo sie ze w Europie najczesciej zdradzaja swoich partnerow Polki i Ukrainki , wiec moje gratulacje 🖐️

Gość Helenka złotowłosa
ciekawe skad to wiadomo;)chodza za nimi i spradzaja czy sie puszczaja?:D:D ludzie litosci:)

Gość nieza
Polki nie sa wierne ? Wg badań (linka w tej chwili brak) raptem tylko jakieś 400 tys. dziwek mamy w kraju. Z tego jakies 200 tys. Polek , nie tylko na "raz" ;) Amen.

Gość ale co jak np.
tam nie chodzilo o dziwki tylko o zony zdradzajace mezow , jako jeden z glownych powodow bylo napisane poczucie braku bezpieczenstwa podyktowane trudna sytuacja ekonomiczna i to ze kobiety szukaja mezczyzn ktorzy maja im to bezpieczenstowo zapewnic a poniewaz na zachodzie jest lepsza sytuacja ekonomiczna to i zdrad jest mniej , jakby nie bylo to jak w zyciu - nawet w milosci pieniadze sa najwazniejsze .

ja nie toleruję takich facetów .. co korzystają z takich usług... są dla mnie nie wiele warci....

Gość a ja uwazam ze oni
zasluguja na szacunek , w koncu jakby nie bylo staraja sie podniesc swoje kwalfikacje :)

Gość to zależy
jeżeli są samotni i nie potrafią sobie inaczej poradzić to ich sprawa, ale zdecydowanie potępiam wszystkich żonatych bądź związanych z kimś i zdradzających. To już jest sk******ństwo i takim bym poucinała.