Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

TOLERANCJA

Polecane posty

Gość dodaję 3 * nie

a co mnie obchodzi reszta Polakow? ani ja ich do niczego nie zmusze, ani oni mnie. wiec dlaczego mam sie wypowiadac za wszystkich?

anyżówka * , nie musisz się za nich wypowiadaż, ale jednak mamy to, wątpliwe, szczęście należeć do tego narodu, więc powinno nas obchodzić jaki tworzymy wizerunek dla świata...

Gość veronaveronaverona
na religię jestem jak najbardziej tolerancyjna chociaz nieznosze przesady i świadków jehowy, który na hama włażą do domu ! ...z życia wzięte niestety. natomiast na orientacje seksualną trudno stwierdzić jak się czegoś takiego niewidzi. zawszse twierdziłam że lesby i geje są ok do czasu jak zsobaczyłam całujące sie laski na PKSie. było to troche niesmaczne ale doszsłam do wniosku e niech robią co chcą tylko ja nieche na nie patrzec

ale z Polakami, tak jak ze wszystkimi ludzmi - kazdy jest osobna osoba i kazdy moze byc inny, niz reszta. wiec takie uogolnianie i gadki, ze Polacy to, a Polacy tamto, sa glupie i tyle. kazdy moze odpowiedziec sam za siebie na pytanie z topiku, a nie gadac w imieniu wszystkich. jakby kazdy sam za siebie odpowiedzial, to zaraz by sie okazalo, ile jest mozliwych odpowiedzi. ja jestem w pelni tolerancyjna pod wzgledem rasy i orientacji, co najwyzej mam nieraz pewne watpliwosci co do religii.. :P

Gość fajnaaa25
Gu...wno a nie tolerancja!!!! nic nie tolerujemy: grubych-NIE chudych-Nie!!! Lysych-NIE!! ITP

Taa...fajna ma trochę racji. I nie mówię teraz w imieniu całego narodu, tylko z obserwacji: Polacy są strasznie zawistni...

Gość Dziewczęca
a Ty, załozycielko tematu, i inni tolerancyjni, czy jesteście na tyle tolerancyjni, żeby zaakceptować, że ktoś może mieć inne zdanie na wymieone poglądy i być na nie? Czy wasza "tolerancja" jest tylko na TAK? Bo widzicie, tolerancja to taka obusieczna broń - tolerujesz religię rasę oriantację to toleruj również to, że każdy może mieć włanse poglądy na te sprawy, niekoniecznie związane z twoimi. Trudne, nie? Dlatego, osobiście, nie uważam się za osobę tolerancyjną.

A ja owszem, uważam się, ale chcę też bronić moich poglądów i jeśli tylko mam na to dobre argumenty, to nie widzę w tym nic złego:P

Gość up and down