Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunia16julia

jaki kolor??

Polecane posty

znowu mam ten problem... remontuje pokoj na gorze dla siebie, ma on spelniac funkcje pokoju dziennego, sypialni, biura i garderoby :P i tutaj problem na jaki kolor pomalowac sciany?? pokoj jest duzy ok.30 m2, razczej jasny (duze okno), na zachoniej stronie... odpada (w innych czesciach domu)- rozowy, pomaranczowy, zolty, kosc sloniowa, bialy... podoba mi sie brazowy kolor ale nie wiem czy nie bedzie \"ponuro\", jak myslicie?? prosze napiszcie co myslicie.. dzieki bardzo :)

Gość z ef23
to zależy od Ciebie,a nie od nas🖐️

To może walnij brąz na jednej ze ścian, takiej bez okna albo tej która będzie najbardziej odsłonięta a reszte na bardzo jasny brąz albo krem. Będzie cieplutko.

W swoim mieszkaniu mam czerwony kolor ścian jednego z moich pokoi i wygląda naprawdę fajnie. W domu rodziców mój pokój ma kolor żółto-pomarańczowy (żywe odcienie) i też mi się tam podoba.

Gość bedzie git
walnij kupsko i rozetrzyj na tej ścianie:classic_cool:

hahahhahaha.... PseudoSilkKimono To może walnij brąz na jednej ze ścian, takiej bez okna albo tej która będzie najbardziej odsłonięta a reszte na bardzo jasny brąz albo krem. Będzie cieplutko. to chyba bedzie fajne :) DZIEKI!!!! :):)