Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowidzialam sie

moj facet uprawial seks z dziwkami

Polecane posty

Gość dowidzialam sie

powiedzial mi to. czuje wstret do niego. jak mozna byc tak plytkim zeby wydawac ciezko zarobione pieniadze na numerek z prostytutka?

Gość dowidzialam sie
oczywiscie bylo to zanim poznalismy sie. i podobno nie mial wtedy nikogo. mimo to strasznie mnie meczy ta swiadomosc...

no to w czym problem? lepsze to, niż pukanie jakichś niepewnych zdzir, które dają za kilka drinków

Gość zerwij z nim

Wiesz facet to jest takie dziwne stworzenie, ktore stawia seks na 1. miejscu. Faceci juz tak maja. Nie powinnas o tym myslec. Wielu facetow to robilo.

Gość znudzony kolo
im płacił a ty mu dajesz za darmo - twój facet na stare lata zrobił sie oszczędny :)

Gość zerwij z nim
ja bym nie mogla byc z facetem, ktory chodzil na dziwki :o no sorry... ale rob jak cchesz, mozesz mu nawet wybaczyc (ja bym nie wybaczyla nigdy)

Gość zerwij z nim
Szlachcianka --> to prawda co piszesz. ale jednak wierze w to, że sa jeszcze na tym świecie porzadni faceci. inni mnie nie obchodzą.

Gość MalaEwa
Oj coś mi to pachnie męską prowokacją. Najpierw przez pól topiku Sorina coponiektórzy panowie pisali, że kobiety jej bronią przez babską solidarność a jakby jakaś załozyła analogiczny topik to radziłyby jej rzucić takiego faceta. I patrzcie państwo: cudownym trafem pojawia się taki topik a jakieś pomarańczki doradzają rzucanie.... Hmmmm...

Gość .tiku tiku
a co powiecie o facecie co spal z ponad setka kobiet i tez uczestniczyl w tak zwanym sexsie zbiorowym ?????????? o moim chlopaku mowa ..:(

Gość dowidzialam sie
on twierdzi, ze jeszcze nigdy nie kochal nikogo tak jak mnie. i chce byc ze mna na zawsze. jest naprawde kochany, troszczy sie, dba... a w mlodosci kazdy popelnia jakies bledy. wybaczylam mu, tylko jakos nie potrafie zapomniec i wciaz mnie to meczy...,.

Gość jestem znismaczona
.tiku tiku ---> uciekaj gdzie pieprz rosnie!

Gość znudzony kolo
tiku tiku co za róznica z piecioma czy z setką?

Gość lepiej teraz
zrob testy na hiv, zoltaczke i cytologie.

Gość jestem znismaczona
jestes smieszna :D nabierasz sie na starą glupia gadke facetow :D boze jakie te kobiety sa naiwne :o

Gość dowidzialam sie
tiku tiku - dalej z nim jestes? nie przeszkadza ci to? czy to powazny zwiazek?

\"tiku tiku ---> uciekaj gdzie pieprz rosnie!\" tak tak, weź sobie prawiczka a potem zakładaj temat jakich tu wiele \"kocha męża ale szukam kochanka bo mąż jest nudny w łóżku\"

Gość .tiku tiku
kocham go nad zycie ..nie uciekne tam gdzie pieprz troche mi to przeszkadzalo..ale pogodzilam sie z tym

Wiec skoro to cos powaznego, to po co sie zadreczasz? Faceci musza cwiczyc i praktykowac. Tacy juz sa. Na ogol maja wiecej kochanek niz kobiety. Nie zadreczaj sie i nie mysl juz o tym 🖐️

Gość oligatores
jak uprawiał to będzie dalej to robił

Gość .tiku tiku
.on mi zawsze mowil ze uwielbia sex ze od 15 roku zycia go uprawia a teraz ma 30 wiec .mu sie nie dziwie jest facetem i jak to facet............sme wiecie gryzlo mnie to wczesniej ..ze jakto tak tyle kobiet i takie tam ...no ale juz 2 lata jestesmy razem i jest mi z nim cudownie .jest wierny bo mowi ze juz w sexsie niema przed nim tajemnic...........

Gość znudzony kolo
facet dziwkarz zawsze bedzie dziwkarzem z tego sie nie wyrasta facet podrywacz zawsze bedzie podrywaczem to tak jakbys sobie wzieła kolesia któru lubi pic jabole i piwko , on sie nigdy nie zmieni - więc nie masz co narzekać skor wiesz co wzięłaś

Gość kotka zlotooka
eeeeeeeee tam. przynajmniej poszedl i zaplacil. a nie udawal swiatobliwego z przypadkowymi pannami po imprezach.

Gość jestem znismaczona
co masz do prawiczkow? przynajmniej taki sie szanuje a nie idzie do lozka z pierwszą lepszą.

Gość załośnie przejrzysta prowokacj
a

Gość .tiku tiku
dodam tez ze przeszlosc niema znaczenia ..............a to ze twoj sypial z dziwkami to troche przykre ale niewazne liczy sie ze cie kocha ......niezadreczaj sie i przestan o tym myslec .....................gdybym ja tam o tym myslala to bym oszalala .......bo moj ukochany to dotej pory trzyma w domy rozne gadzety z sex szopu

Gość oligatores
Z przypadkowymi pannami mozna uznać za działanie w afekcie z dziwkami jest juz zaplanowane.

Gość jestem znismaczona
wg mnie jesteście wszystkie żalosne. i same sie nie szanujecie będac z dziwkarzami. stac was na lepszego faceta, nie widzicie tego? nie kazdy facet jest dziwkarzem. no ale jak wam odpowiada bycie z takim co z niejedengo pieca chleb jadl to juz wasza sprawa. ja was nie rozumiem. takiego bym nawet kijem nie tknela :o i wcale sie nie zdziwie jak za pare lat ktoras z was zalozy temat na kafe: "pomóżcie, co robić? mój mąż chodzi na dziwki!!!:((("