Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FunAngel

ile się czeka na becikowe

Polecane posty

Gość miiiiiiiiiiiii
nie wszyscy wychodzą za maz dla kasy jest takie cos jak miłosc nie tylko pieniadze sie licza maz pracuje ciełszko i jesli panstwo daje za darmo to trzeba brac

Gość dziecko !!
patrze że są tu takie Pańcie och ach...!!! nie wszystkie matki są takie bogate i nie na wszystkie zarabia mąż nie które są same i muszą sobie radzić więc ten tysiąc to jest dla nich dużo !!! a te Kuuurwaa Bogate Mary niech spierdalająą !!!!!!

Gość jajajajjaa
a mój zarabia dużo kasy, ale po becikowe i tak poszłam. Skoro mi się należy to nie rozumiem dlaczego miałabym się unosić dumą, tym bardziej, że to nie są pieniądze dla mnie tylko dla moje córeczki

ja poszłam p becikowe i po zasiłek z tytułu urodzenia dziecka i po rodzinne, choć faktycznie przekraczam te 504 zł, to formalnie nie, i skorzystałam z okazji. Co to jest 504zł na osobę, chyba by nam wszystkim żołądek do kręgosłupa przyrastał przy zarobkach 1500 zł na 3 osobową rodzinę.

Gość mamuskaaa
czytajac te wypowiedzi czuję sie tak jakbym rozmawiała z mamami ponizej 18 roku życia wypowiedzi ( nie wszystkie) ponizej jakiego kolwiek poziomu. Mnie pieniedzy wystarcza jestem na maciezynskim i nie pracuje bo skonczyla mi sie umowa w trakcie ciazy dziecka nie planowalam ale oczywiscie oboje cieszymy sie z niego niezmiernie jesli chodzi o becikowe mam zamiar zlozyc wniosek bez wzgledu na status majatkowy nasi politycy zarabiaja na nas kazdego dnia ciezkie pieniadze nic nie robiac i smiejac sie przy popoludniowej kawce jakie to spoleczenstwo jest glupie . . . wiec dlaczego ja nie mam wziac od nich marnego tysiaca ktory i tak chca zabrac pozdrawiam szczesliwe mamusie!!!

Gość patka29
powiem tak żal mi tych Pań które uważają się za nie wiadomo co:D Noszą wyżej dupe niż głowę a tak naprawdę są tylko zwykłymi modliszkami którę żerują na kasie swojego faceta!paniusiu posłuchaj więc jeśli taka mądra jesteś dlaczego nie mamy od państwa brać becikowe nie rozumię tego?a tak na marginesie to ty chyba nigdy nie oracowałaś i można tak samo o tobie powiedizec ze liczysz n łaskę swojego męża a z ka możesz wiedzieć czy on Cię nie zdradza taka zimną,,, może ma na boku kogoś kto Go kocha rozumie i nie tylko liczy na jego kase weź ty się ogarni i zacznij miśleć głowa..pozdrawiam!

Gość gość
Powiem wam drogie panie ŻAL..miejmy nadzieje ze wasze córki nie beda tak proste jak ich matki.... pozdrawiam kobiety pracujace;]

Gość gość
mam córeczkę i chociaż mój mąż dobrze zarabia i nie narzekamy to zgłosze sie po ten tysiac ponieważ to nie dla mnie tylko dla dziecka .. jezeli wy nie nazekacie mozecie przeciez wziasc ten tys i wpłacic dziecku na jakis procent zeby miało jak dorośnie

Gość gość
kurcze, nie wiem skąd się biora takie kobiety... a co do kasy lepiej iść i wziąć niż ma nam rząd ukraść:D taka prawda

Gość gość
ale naprawde Polskie spoleczenstwo jest okrutne :O wstyd za was najezdzacie na kogos bo siega za becikowym ? no prosze was choc myslalam ze tego tysiaka kazda dostanie , nie wazne od dochodu . Zreszta , w niemczech dostaje sie kindergeld i kazdy go pobiera nikt by panstwu nie odpuscil , i to co miesiac 184 na 1 i 2 dziecko pozniej wiecej na kolejne a wy tu sie klocicie i mowicie o wykorzystywaniu panstwa? smiech na sali :D:D zal takiego spoleczenstwa i ciesze sie ze w tym chorym kraju nie mieszkam ani nigdy nie bede mieszkac ani moje dzieci a tfuuu na takie spoleczenstwo zawistne :O:O Jestescie naprawde najgorsza nacja jaka moze istniec na tej planecie :O

Gość gość
nie rozumiem niektórych. Jeżeli państwo daje becikowe to choćbym miała kasy do obrzydzenia to i tak bym nie odpuściła bo jeżeli się należy to dlaczego odpuszczać państwu becikowe? Państwo już dosyć od nas ma kasy :-P Tumoki