Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkka

dziewczyny schudlyscie czy przytyly

Polecane posty

Gość amelkka

z wiekiem? znam co najmniej kilka dziewczy, ktore przytyly z wiekiem (pomiedzy 18-25rokiem) i w sumie nie znam zadnych ktore powiedzmy schudly po 20 urodzinach czy sa wsrod was takie? jesli tak to jak udalo wam sie to osiagnac?

hej chyba jestem ewenementem spolecznym wyobraz sobie ze w ciazy przy jendym i przy drugim dziecku przytyłam tylko 1 kg wcaizgu całej ciazy po porodzie spadłam 10 co w tym magicznego ? to ze to co straciłam to odzyskałam :) z ato teraz jetsem na diecie do 2 tygodni i schudłam 4 kg wielki sukces jak dla mnie pozdrwaiam

Gość amelkka
4 kg. w 2 tyg. to bardzo ladny wynik :) a jak diete stosujesz?

chyba nie uwierzysz ale pomieszałam kilka diet w jedna hehehe, weight watchers to jedno tam sie je na punkty ale przy mojej wadze musiałabym zjadac ok 20 punkowa to dla mnie z aduzo bo ja nie czuje wogole glodu mieszkam w irlandii wiec tu program weightw atchers jest bardzo popularny w sklepach kupuje produkty oznakowane tyms ymbolem wiec czasme pozwole sobie anwet na jakies ciacho ale tylkoz weight watchers bow iem ze zawiera napewno mało cukru i tłuszczu, kolejna dieta to muzułmanskie jedzoenko czyli nie ajdam wieprzowinki tylko wołownke , trezcie to chinskie zywionko czyli ryz, a czwrate to dieta oczywszczajaca organizm czyli jedzenie bardzo duzo warzyw pozniej owocow , troche to eksperymentalne nie prawdaz ale skutkuje co najwazniejsze, kolejna rzecz to cwicze codzinnie na mini step mam monitoring ile spaliłam kalori staram sie dziennie spalic an tym urzadzonku 10000 cal czego anwet nie byłam w stanie zmiescic przez cały dzien w swoj załadeczek no i wieczorem herbataka slim program

Do 20-tki się rośnie, po 20-tce tyje. I to od nas zależy jak do tego podejdziemy, czy mając lat 40 będziemy ważyły 92 kg czy 58 kg. A zrzucić wagę udaje się tylko nielicznym.

Gość amelkka
no ciekawe nie powiem ;) gratuluje no wlasnie po 20 dziewczyny zazwyczaj tyja (ja tez) ale czy sa taki,ktore schudly?

Gość do kasi
dziennie spalasz 10 000 calorii???

cos wam powiem od najmłodszych lat tzn po ciezkiej chorobie w wieku 2 lat zaczełam tyc wiec odkad pamnmietam jestem gruba zawsze wysmiewana . rodzice jezdzili ze mna po lakarzach wszyscy mowili schudnie jak zacznie dojrzewaC pozniej schudnie jak urodzi dziecko niestety nic sie nie sprawdziło mam dwoje dzeci a od jakis 7 lat waze tyle samo mam poprstu dziwne ciało wiec wody niz tłuszczu potrafie wlezc w spodnie o 2 numery za małe niestey w polsce zaden lakarz nie chciał mi pomoc zwrociłam sie o pomoc w irlandiii i o dziwo otrzymałam ta pomoc pod warunkiem ze zzuce sama w ciagu 4 tygodni 5 kg wtedy dostane leki ktore pomagaja zzucic wiecej wagi bez efektow jojo !!!!!

Gość ja schudlam sama z siebie
po 20stce, nie jestem chora, nie mam pasozytow, odzywiam sie dobrze i zdrowo, nie wiem czemu schudlam ale wolalabym przytyc

sa takie co schudły po 20 moja siostra jets idealnym przykładem przed 20 wazyła około 70 kg teraz ma 31 i wazy około 55 kg no przepraszma troszke jeje sie przytyło osttanio bo jest w 7 miesiacu ciazy z 3 dzieckiem ale przynajmnije teraz wyglada jak kobieta anie jak dziewuszka przez kilka lat kupowała ciuchy w sklepach dla dzieci hehhe

Gość amelkka
kasia co to za leki?

Gość do amellki
moja kuzynka była pulpetem jako dziecko.Wwieku 17-18 lat ostro sie odchudzała. Jadła tylko ogorki i piła herbatki przeczyszczające.Owszem schudła bardzo ładnie.Jak przestała miesiączkować to sie wreszcie opamietała.!!!Twarz miała przezroczysta i widać jej było kazdą żyłke. A kosci sterczały jak u wiezniów Oświecimia. Od tamtej pory minęło 15 lat teraz je normalnie ,ale oczywiscie je a nie zre !!!i jest szczupła.W międzyczasie urodziła dwójke dzieci.. Niestety to ostre odchudzanie w młodości odcisnęło swoje piętno.Ma dużo rozstępow,biust jak uszy spaniela i ciągle wypadają jej włosy.No moze łysa jeszcze nie jest, ale ma ich niewiele. Dlatego przestrzegam młode dziewczyny, oczywiscie dbajcie o sylwetke, duzo się ruszajcie ,odzywiajcie sie racjonalnie...ALE PROSZĘ NIE STOSUJCIE DRAKONSKICH DIET !!!!

Gość Plina
przytylam (teraz mam 18 lat) gdy miałam tak ok 15 to wszedzie mi koscfi wystawaly.

kasienko z irlandi.moge zapytac na jakim mini steperze robisz 10000 kal w 40 nim.sory ale przegielas.

Gość OO Matko... nastepna
chyba jakis zart 10 000 kcl w 40 min cwiczen??? na biezni w 45min przy srednije predkosci spalisz ok 500kcl i spocisz sie jak moc, a co dopero mowiac 10 000.. nie podawaj takich blednych informacji i nie pisz tez co to za lek !!! jejciu dziewczyno zastanow sie co ty wypisujesz :O

niestety nie znam jeszcze nazwy tych lekow ale wiem ze jest tu cos podobnego do tych lekow co stosowąły moje znajome nazywa sie to bodajrze slim 1100 kosztuje to 30 euro za opakowanie a opakowanie starcza na miesiac prwdopodobnie mozna stracic około 20 stonow w ciagu miesiaca ale nie mam pojecia ilestonow ma 1 kg :)

mialo byc spocisz sie jak MOPS :)

Gość amelkka
jeden stone to cos ok. 6,3kg. :) wiesz moze cos wiecej o tych tabletkach? jak dzialaja (na jakiej zasadzie) i jak mozliwy jest brak jojo?

słuchajcie kupiłam tutaj steper cwiczecodzziennie 40 minut i widze na timerze ze spaliłam 10000 cal nie oceniajcie mnie o wypisywanie bzdur pisze co widze a nie jestem w stanie sprawdzic czy jest to prwda zmecze siue przy tym strasznie to to samo jakbys wazy ła sie na 4 roznych wagach w 4 roznych miejscach i wszedzie waga pokaze ci co innego wioec w ktora uwiezysz?>

Gość amelkka
20 stonow to byloby ponad 100kg. ! niemozliwe!

nie wiem jeszcze nic jak tylko je dostane postram sie cos napisac ale jesli bede atakowane przez inne dziewczyny po prosty strace ochote do opisywnaia czego kolwiek staram sie podzielic swoimi osiagnieciami ale niestty nienawidze jesli ktos podwaza moje obserwacje i moje osiagniecia

zgodze sie, ze roznica miedzy "WAGAMI" moze wynosic ok 2kg, ale bez przesady ;-) poczytaj sobie jakie masz dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, a ile bys spalala he he :) a moze on nie wyswietla spalonych kalorii tylko kilokalorie czy jak to sie tam nazywa :) he he tak moze sie zgadzac :) choc i tak za duzo :)

Gość 1 kcal = 1000 cal
więc spaliłaś 10 kcal

masz racje 20 stnow to przesada i namieszałm przyznaje sie bo to miałao byc 20 funtow nie kumam tych ich miar tutaj bo raz pisza w stonach razw funtach jescze raz sory z apomyłke

Gość amelkka
no i teraz to ma sens :) bo to ok.10kg.

widzisz tak sie sklada ze włansie chce spalic wiecej niz mam na to zapotrzebowanie bo tym sposobem chciałam zzucac ten zaległy tłuszcz ktory zgromadził sie prze tyle lat chyab na tym polegaja odchudzaniae organizm w razie glodu czerpie potzrebne skaldniki z organizmu nie dostrczajac mu wiecej z zewnatrz wiec i ta metoda zzucam calorie wiecej niz jestem w stanie porzyjac

Gość do kasi
Kasiu ty się nie denerwuj nikt cie tu nie chce obrazić,ale tutaj trzeba podawac konkretne dane.Towarzystwo jest obcykane ,co jest co I jezeli popełnisz jakąs gafe to zostanie to zaraz zauważone.I nie dziw się --dziewczyny chcą pewnych,sprawdzonych informacji--bo szkoda czasu pisać o dupie marynii.

Kasienko nie jestem dla ciebie nie zyczliwa tylko troszkie we wszystkim namieszlas :) ciesze sie z twoich osiagniec ale nie wprowadzaj ludzi w blad ;-) chyba nie zrozumialas jeszcze, ze na kafe przesiaduje bardzo duzo nastolatek stosujacych diety cud i tym podobne oraz osob chwytajacych sie ostatniej deski ratunku czyli np. tabletki o ktorych pisalas :) uwazaj na informacje jakie przekazujesz poniewaz moga one komus zaszkodzic ;-) wracaja to tematu spalanych kalori :) jezeli dzienne zapotrzebowanie normalnie funkcjonujacej kobiety wynosi ok 2000kcal, a ty na diecie dostarczasz ich powiedzmy ok 1200, to spalajac 10 000 nie mialabys sily zejsc ze stepera a co dopiero zajac sie domowymi obowiazkami itd... pomysl logicznie o tym co piszesz :) Pozdrawiam ;-)