Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkka

dziewczyny schudlyscie czy przytyly

Polecane posty

moj lekarz mi kiedys powiedzial ze 7000 spalonych kalorii to 1 kilogram mnie na wadze.tak ze jezeli codziennie jem o 1000 kalorii mniej niz potrzebuje schudne kilo na tydzien.awaga kasiu:jak wycwiczasz na swoin steperze 10000 kalorii dziennie to w ciagu tygodnia 70000 tak?to musialabys schudnac w ciagu tygodnia 10 kilo.po co ci jeszcze jakies inne diety czy tabletki.pomysl dziecko zanim cos napiszesz,

Gość do poprzedniczek
oczywiscie, ze tutaj trzeba wiedziec ,co się pisze.Zauwazyłam to kilka dni tenu ,jakas babka polecila stosowac pewne tabletki,aby pozbyć sie wody z organizmu,Oczywiscie babka pomyliła nazwy lekow ,ale zauważyłam jak od razu kilka nastolatek zainteresowało sie tym , wszystkie chciały stosowac , aby pozbyć sie wody ,a tym samym schudnąc --powstało kilka nowych topikow na ten temat. Uwazam, ze niektore dziewczyny są tak zdesperowane , ze gdyby im ktos kazał dziennie zjesc ""cos tam ""i napisał, ze sam schudł 20 kg to pewne , ze wszystkie małolaty zaraz biegną do sklepu , czy apteki i kupują.

Gość OOO Matko nastepna..
Problem w tym, ze wiekszosc osob na kafe liczy na cud!! czyli 10kg w tydzien :D :D Trzeba zmienic nawyki zywieniowe, przestawic sie na inny tok myslenia, chamowac napady glodu itd itp... Moje pytanko do autorki brzmi: Co bedzie po calej kuracj odchudzajacej?? jojo?? Watpie abys nadal kontynowala 40min cwiczenia dzienne, teraz to ribisz bo masz zapal i checi ;-) poznije jak waga ladnie spadnie, odpuscisz sobie i kg nie wszytskie ale kilka np.4 wroca ;-)

hej jestem spowrotem dobra dziewczyny zakonczmy temat moich 10000 cal moze moj steper pokazuje inaczej nie chce sie kłocic ani kontynuowac przepraszam . poprostu ja napisałam to co widziałam nie chce nikogo bałamucic i wpedzac w blad mzoe macie racje moze tpo kgkalorie anie kalorie wiec z ato przeprszam ale uwierzcie reszte pisałam to co naparwde poskutkowało. mzoe poprostu zostawmy te 10000 a zostanmy na 40 minutach ciwczen chyba bedize lepiej co?

jak dostane tylko te lekarstwa o ktorych pisałam to wam wszytsko napisze a po stsosowaniu ich napisze jakie sa efekty. co do cwiczen tak narazie cwiecze mam zapał bo dostane tylko te leki jak lekarz stweirdzi ze udało mis ie starcic te 5 kg w ciagu 4 tygodni. pozniej hmm nie wiem co bedize pozniej napewno podaczas kuracje bede musiałą cwiczyc bo te lakarstw tylko pozwalja zbic wage anie kształtowac sylwetke a ja mam 27 lat i nie zamierzam zeby moje ciało wygladało jak u 70 letniej babci.poprostu po moich kilkudziesieciu probach odchudzania robienia wsyztskiego bez zadnej pomocy kogos doswiadczonego wreszcie mam jakies wsparcie i wiem ze daze do tego celu z jakas pomoca to mnie trzyma z ektos chce pomoc a nie jak w poslce poiwedza ci :jedz mniej: wiec w moim przypadku msuiaąłbym nie ejsc nic bo ja nie mam uczucia glodu poprostu tego nie czuje potrafie nie ejsc nic kilka dni i jakso specjalnie mnei to nie rusza a i waga tez nie spada wiec moja opcja na diete to po prostu cos jesc ale w odpowiedni sposb narazie sie udaje

Gość aaarwena
ja ok18stki zaczelam chudnac, w szkole bylam nie gruba ale taka spora teraz jestem szczpulejsza