Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilo mi sie przykro

uslyszalm dzis to po co tam siedziec

Polecane posty

Gość zrobilo mi sie przykro

pracuje od niedawna i jest to moja pierwsza praca w zyciu, dzisiaj zadzwonila do meni pani z pytaniem na ktore nie potrafilam odpowiedziec, co wiecej nie zajmuje sie tym bezposrednio kiey powiedzialm ze nie ma osoby kora by jej odpowiedziala i ze ja tez nei wiem to powiedziala dziekuje doweidzenia i na koniec uslyszlam : "to po co tam siedziec?"moze nawet nie powiedziala tego tak calkiem do mnie moze myslalze ja tego nei slysze bo powiedziala to chyba w trakcie odkladania sluchawki ale...zrobilo mi sie przykro

chyuba sie nie nadajesz do tej pracy, skoro takimi duperelami sie przejmujesz... popracowalabys na moim miejscu to bys zobaczyla jak sie prezesi zachowują... to jest dopiero hardcore

Gość czy Ty
nie pracujesz przypadkiem w banku?

Kasikkkkkk ---> \"Dlatego warto znac sie na wszysktim\" nie ma ludzi, którzy się znają na wszystkim - a jak ktoś twierdzi, że zna sie na wszystkim, to znaczy, że tak naprawdę dobrze się nie zna na niczym :O Co innego być dobrym w tym, co się robi - ale nawet świetna polonistka zagląda do słownika i dobry matematyk nie raz sięga po kalkulator. Jesteśmy tylko ludźmi