a_laska 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Jaki krem polecacie dla suchej skóry twarzy dla nastolatki??? Czy dobry jest Balsam do ciała Z Nivea??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 28, 2007 ja używam nivea yung żel-krem ( zapobiega błyszczeniu się twarzy / Matowa i nawilżona skóra) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Mi służy Nivea Visage Young . Miałam już bardzo dużo kremów do twarzy , a to na pryszcze, a to na matowienie . Na szczęście już takich problemów nie mam , a wręcz odwrotnie: teraz moja skóra jest sucha, nawet trochę się łuszczyła, ale odkąd zaczełam uzywać Nivea Visage Young to stan mojej cery o wiele sie poprawił . świetnie nawilża , zapach jest przyjemny , świeży , delikatny, chłodzi troszkę. Swietny jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 28, 2007 tak teraz czytam... miało być young o mi zjadło :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 28, 2007 a pryszcze są dalej?? po nivea??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kroliczek1983 0 Napisano Sierpień 28, 2007 łagodny typowo nawilżajacy jest HUMEKTAN (dostepny w aptekach) NIvea nie jest rewelacja- sama reklama jst fajna ale juz efekty kremu mizerne (uzywałam kilku rodzajów) Do poprzedniczki.. -Taka jedna - wydaje mi się że jak ktos ma skóre suchą to nie trzeba jej matowic bo sie nie błyszczy - skóra mieszana i tłusta ma skłonnosci do błyszczenia się Wybierz coś z kosmetyków aptecznych nawilżajacych Humektan 30 ml kosztuje cos 11 zł - ma prosty skład wiec nie szkodzi skórze (np dodatki perfumowane uczulaja niektórych) 100ml --23 zł (duża tubka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 28, 2007 tak tylko że ja przed nałożeniem muszę przemyć twarz tonikiem bezacne i moja skóra jest sucha aż się łuszczy... później nakładam nivea tak już od roku i jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 28, 2007 a z avonu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Pryszczy mam niewiele, ale to nie przez to , że używam nivei visage young. wydaje mi sie ze na pryszcze ona nie dziala. mam skóre sucha, no moze mieszaną i stwierdziłam ze po tym kremie jest ładnie nawilżona: policzki nie są już jak wiór, skóra troche mniej sie łuszczy. Więc mimo ze producent pisze ze krem zapobiega blyszczeniu i matowieniu (czyli mozna przypuszcac ze jets dla cery tłustej) to na mojej doskonale sie sprawdza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kroliczek1983 0 Napisano Sierpień 28, 2007 nie eksperymentuj z avonem :) A co ty wogóle chcesz krem do skóry suchej czy skłonnej do wyprysków? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 28, 2007 mam suchą skórę z wypryskami jak to pogodzić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ja mam troche wyprysków na czole i to takich podskórnych , ze nie wiaodmo jak z tym walczyć. jesli o to chodzi to ja juz sie poddałaam, nie wiem czy cos istnnieje takeigo skutecznego;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 28, 2007 angelica a może benzacne krem ?? są dwa rodzaje mocniejszy i słabszy... mój chłopak miał na czole dużo takich białych pod skórą ... kupiłam mu ten krem w aptece i efekty juz widac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kroliczek1983 0 Napisano Sierpień 28, 2007 ale typ skóry Sucha - masz od zawsze czy przesuszona przez kosmetyki, które stosowałas do pozbycia sie wstretnych wyprysków Ja niestety mam taka mieszana - ale niekiedy niektóre miejsca mam takie suche własnie po kosmetykach ktorymi chciałam zwalczyc pryszcze - w takim wypadku lepiej zastosowac kosmetyki przeznaczone do skóry wrazliwej niż silne do tradziku, skóry tłustej z alkoholem!i objawia sie w przesuszonej skórze miejscami, a skóra taka niekiedy może produkowac wiecej sebum i błyszczy sie,a wiec nie opłaca sie nadmiernie wysuszac skóry) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelica220 0 Napisano Sierpień 28, 2007 stosowałam już benzacne kiedyś. niestety zero efektu;/;/ A skórę wyszuszyły mi raczej wszystkie kosmetyki, ktore stosowalam do pozbycia sie tych okropnych wyprysków. W sumie to nawet nie mialam ich , niewiadomo ile , ale zawsze dzialaly mi na nerwy. chcialam miec taka gładziutką , nieskazitelną twarzyczkę, jak koleżanki. Raz kupilam krem z erisa , taki zielony cynkowy . Użyłam go raz. Po tym to dopiero mialam wysyp. Odłożyłam go i kupilam nivea visage young i od tamtej pory używam właśnie niego. Skóra jest w o wiele lepszym stanie;) A na wypryski podskórne ,ktore mam nie zwracam juz uwagi. Jedynie jak zrobi sie cos nowego to nakładam kropkę perfum, żeby wysuszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a_laska 0 Napisano Sierpień 28, 2007 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia_be Napisano Sierpień 28, 2007 Ja po dwóch użyciach Brevoxylu zauważyłam świetne efekty - poznikału mi wszystkie krosteczki z policzków, a i czoło zaczyna stawać się gładkie (rzadko mam ropne wypryski, po prostu najczęściej nękające drobne i w duzych ilościach krosteczki). Co prawda skóra jest wysuszona, ale na noc nakładam Brevoxyl, a rano smaruję buzie zwykłym kremem Nivea (żadne Visage Young, po tym miałąm wiecej krostek, bo był tłusty :/). Pozdrawiam :*. PeeEss. łagodząco na skórę wpływa również przemywanie jej własnym moczem.... Ale to wzbudza zbyt dużo kontrowersji. A szkoda... Czasem stosuję i cera jest potem super :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach