Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam juz robic

bita.. ponizana...

Polecane posty

poznalam 2lata temu chlopaka.. na poczatku byl mily super opiekunczy i w ogole..po roku sie wszystko zniszczylo.. zrobil sie strasznie zazdrosny .. z nim seks to juz nie seks.. to gwalt.. bo jesli ja nie chce on to wymusza i robi to na sile.. kiedys przyszlam do niego powiedzial ze jest u niego jego mama i ma zrobic dla nas obiad oklamal mnie nie bylo jego mamy mial ochote na seks i zamknal drzwi i wymusil na mnie seks.. ja sie mecze w tym zwiazku to w ogole nie jest zwiazek ;( nie mam komu sie wyzalic nie mam przyjaciolek ani juz znajomych.. wszystko sie zepsulo przez niego ;(;(;( jest lato a ja chodze ciagle w dlugich spodniach bo on mnie tak bije kopie ze mam siniai na calych nogach ;( to jest straszne... ;( niektorzy pewnie powiedza ze mam z nim zerwac.. probowalam wiele razy ale on mi grozil ze mnie zabije ze mi tego nie daruje ;( nie wiem juz co mam robic na policje nie moge tez isc bo on i jego kumpe sie zajma mna i nie tylko mna... ;( jestem w kropce.. nie wiem niewiem co mam robic ;( zyje w ciaglym strachy ;(;( prosze poradzcie mi jakie sa inne wyjscia?? aby sie od niego uwolnic?????

czy naprawde nikt nie chce mi pomoc??? ;( ja juz nie wytrzymuje ;(

Gość czarny pantofelek
on poniza cIE ,UPOKARZA A tY GODZISZ SIE NA TO I TRWASZ W TYM UKLADZIE...CZEMU NIE ODEJDZIESZ?MAMY xxi WIEK A tY TAK DAJESZ SOBA PONIEWIERAC,SAMA JESTES SOBIE WINNA

ja mu sie nie chce dac! ale on jest silniejszy i zawsze ma na swoim!! to nie jest takie latwe ;(;(

Gość llkllk
a nie moze zwrocic sie do kogos z twojej rodziny ojca brata mamy? jesli on tak juz ciebie traktuje a ty tylko to znosisz to on wiecznie bedzie cie bil i ponizal

Gość addads
odejść nie chcesz, poskarżyć się policji nie chcesz... to niby co można ci poradzić? daj się bić i poniżać dalej

Gość agaga
To bardzo trudny do rozwiązania problem. Jaki masz kontakt z najbliższą rodziną?

Gość uciekaj
poszukaj pracy za granicą , wstąp do klasztoru.

Idź do lekarza, zrób obdukcję. Jak ty możesz sie na to godzić???? Ja z dwójką dzieci uciekłam od takiego męża. Nikt nie ma prawa nas bić. Pokaż mu xerokopię obdukcji, postrasz policją. Zostaw go jak najprędzej Damski bokser wiecej straszy niż zrobi jak odejdziesz.

Gość ciezka historia
dlaczego nie powiesz rodzicom? idz na policje i opowiedz wszystko,ze on cie straszy,ze cie zabije jak to zglosisz. 10 lat temu przechodzilam to samo, nikomu nie mowilam by nie martwic rodziny. przeszlam duzo, moze wiecej nawet niz ty. zdobylam sie kiedys na odwage i ucieklam od niego. 100 km odleglosci jechalam pociagiem do domu placzac i trzesac sie ze strachu, ze mnie znajdzie. bylam tak zahukana i zastraszona,ze w domu dalej niczego nie opowiedzialam co ze mna robil. na drugi dzien wszedl do mnie czekajac na moja mame pod blokiem. mama nic nie wiedzac wpuscila go ale chciala nas zostawic samych i poszla do sklepu. on zaczal mnie szarpac i wyciagnal na sile z chaty chcac wsadzic do samochodu. ze strachu nie moglam wydusic najmniej szego glosu. na dworze probowalam uciekac to mnie tak pobil,ze ledwo co zylam. wyobraz sobie,ze ludzie niereagowali nic, az wkoncu ktos zaczal isc w nasza strone i on uciekl. mialam szok chyba przez tydzien. pozniej moj kuzyn zobaczyl go u mnie w miescie z kolegami (facet 30l) i wtedy poszlam na policje. sprawdzili jego kartoteke, dali mi ochrone na 24 h i powiedzieli,ze wiecej nie moga mi pomoc bo facet jest karany za takie rzeczy, ze wszystkieggo mozna sie po nim spodziewac i radza mi wyjechac z polski.

Gość Nie wiem co mam robic
zartujecie? moja mama bardzo go lubi i jak mowilam jej o tym to mnie wysmiala a jak pokazalam jej slady pobicia to powiedziala ze zmyslam ze mariuszek by tego nigdy nie zrobil!! moja mama jest slepo w niego zapatrzona!!a ojca nie mam.. najgorsze jest to ze mariusz z tego wszystkiego sie smieje ze jestem zalosna mowi tak do mnie ze moja mama go lubi i nic nie zrobie juz i jestem na niego skazana!! wlasnie ode mnie wyszeddl ;( to byl horror...;( znowu mnie zgwalcil.. bo to nie byl seks .. ja tego nie chcialam ;(

Gość dominujaca
oczywiscie -odejsc jak najszybciej.Mialam takiego meza psychola,teraz ja lecze sie u psychologa i moje dzieci tez.Definitywnie odejdz!!!Nie masz rodzicow?nie mozesz opowiedziec im o tym bedzie ci latwiej nie wstydz sie.W razie potrzeby dzwon na policje prawo pod tym wzgledem juz tak sie zmienilo ze pomoga Tobie-raz go uprzedza za drugim razem wsadza na dolek a jemu minie znajdzie sobie druga ofiare bo on nie potrzebuje osoby do kochania tylko do wyzywania sie i uspokojenia swojego sadystycznego charakteru-to jest debil ten koles-zobaczysz jak odetchniesz jak spotkasz normalnego faceta-bo ja odetchnelam juz-i sama pukam sie po glowie co ja tak dlugo robilam z idiota powodzenia,od tej chwili postanow ze go zostawisz i pisz do nas o przebiegach tego bedziemy cie wspierac i podawac wskazowki trzymamy kciuki!!!jestesmy gora pamietaj!!!my kobiety!!!pa

Gość dominujaca
ok teraz doczytalam historie z mama!straszne ale mimo wszystko nadal udowodnisz ze ty masz racje!!!rob obdukcje a matce powiedz ze ma wobec tego sie ni e wtracac..nie masz telefonu ktory nagrywa lub co kolwiek zeby miec dowod niezbity?jak cie gwalci jak z toba rozmawia o tym niby skazaniu na niego?ja tak mezusia zalatwilam i wytarlam nie jednemu niedowiarkowi nos.dasz rade nie wycofuj sie pamietaj bo bede zla.

Dziewczyno odejdz od niego.Chcesz tak życ???Zgłoś ten fakt na policję.Porozmawiaj z kimś zaufanym.Musisz miec kogoś takiego.Siostra, brat, przyjaciółka???Wszyscy tak kochaja tego potwora???Przecież to chore!!!!

Gość kreda
tez kiedys mialam chlopaka który mowil ze sie powiesi przeze mnie jak go zostawie.wylam przez caly dzien zastanawiajac sie kim jestem aby decydowac o czyims zyciu.gnojek.jakos zyje i ma sie dobrze.zostaw skurwiela.nic ci nie zrobi.starszy cie tylko

odejdź od n iego to jakiś palant co on sobie myśli naprawde Ci współczuje, chociaż wiem że tak sie mówi odejdz wiem że to trudne jeśli go kochasz zrób obdukcje postrasz go policją nie warto cierpieć przez takiego palanta, a z mama pogadaj przekonaj ją że jednak on Ci to robi...Trzymaj sie!