Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co mam robic5

pomocy

Polecane posty

prosze pomuzcie mam dziewczyne spotykamy sie od 2 lat i mysle ze ja bardzo ja kocham nie jestem idealny zreszta nie ma idealow ale staram sie do zeczy pojechala na kors spotkala tam chlopaka i kiedy wrocila chciala ze mna zerwac ale jakos tak sie stalo ze dalej jestesmy razem zreszta bardzo sie o to staralem po pewnym czasie okazalo sie ze ona utrzymuje z nim kontakt i ja wiem ze on ja oklamuje na karzdym kroku a ona mu wiezy we wszystko probuje on prubuje ja zdobyc mowi ze mnie kocha ale tez wiem ze mnie oklamuje bardzo czesto jak mam jej zaufac co mogr zrobic co powinienem zrobic poradzcie

Gość a znaki interpunkcyjne gdzie
?:O

Gość piwo karmi
ile macie lat?

Gość bezlitosna
a skad wiesz ze on ja oklamuje?nawet jesli tak jest to ona musi sama sie o tym przekonac a na silke jej nie zatrzymasz i zwiazki na oklamywaniu sie nie maja sensu i wydaje mi sie ze oboje sie meczycie i chyba lepiej by bylo dac sobie spokoj

wiesz co tez sie nad tym zastanawiam czy nie zakonczyc tego ale te uczucie jest naprawde wielkie i cos znaczy a wiem ze ja oklamuje od jej przyjaciulki zdradzila mi to nie wiem jak postepowac co robic chcial bym zalezy mi na uratowaniu tego zwiazku