Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupup

asymetria twarzy

Polecane posty

Gość mikael
Mała poprawka: ból głowy ustał mi w przeciągu tych lat może kilka razy, ale dosłownie na moment.

Gość youaresonaive
mikael - mam podobny problem. jednak ja jeszcze nie byłam z tym u żadnego lekarza. zauważyłam to kilka tygodni temu. niby ludzie mówia, że tego w ogóle nie widać, ale ja to widze i jestmi z tym źle. szczęka lekko \\\'przechylona\' w lewo. mocniejsze wcięcie w talii po stronie prawej. i ciągle bóle w krzyżu. na początku myślałam, że takie niewielka asymetria to norma. jednak teraz ta asymetria nie jest wcale niewielka.

Gość Judytek7
kochani zróbcie sobie najpierw rentgen kręgosłupa ( szyi) - często to on jest winowajcą asymetrycznej budowy ciała i tłumaczyłby bóle głowy

Gość mikael
Ja miałem. Okazało się, że mam wzorcowo prosty kręgosłup, ale jeden wyrostek kolczasty (takie coś na kręgu co się daje wyczuć pod skórą) jest przekrzywiony w prawo i uciska arterię, co powoduje problemy z przepływem krwi do mózgu, a w efekcie bóle głowy i problemy z widzeniem. Rozpoczynam teraz rehabilitacje - ciekły azot, laser, ćwiczenia, masaże. Jest szansa, że to się wyrówna. Najprawdopodobniej asymetria twarzy stąd się wzięła, że przez ten wyrostek źle się napinają mięśnie i tak mi się to "rozjechało". Życzę wszystkim tu zdrowia i powodzenia i dużo cierpliwości i sił w walce z cierpieniem (bez patosu; kogo boli - ten wie).