Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr sowaa

TYPOWA POLKA- OPIS

Polecane posty

Gość I nawet jak sam wskakuje
do łóżka cudzoziemkom, jest szybko stamtąd przepędzany, względnie zabiera go stamtąd straż pożarna

Gość glam cat
i jak przez komorke gada to go slychac w promilu 5 km

Gość BMI typowego Polaka to 48

Gość fajne naprawdę
:D:D:D::D:D:D::D:D:D::D:D:D:

Gość blondinette
Taaa...Tylko neistety opinia wyrobiona przez kilka małolat ciągnie się za całym narodem. Ze względu na te głupie stereotypy mieszkając w Paryżu nigdy nie przyznawałyśmy się z koleżanką, że jestesmy Polkami - jako jasne blondynki przedstawiałyśmy się jako Szwedki. Smutne, bo ja swoj kraj szanuje. Ale neisety Polka, w mniemaniu obcokrajowców (zwłaszcza Arabów!) = łatwy sex...

Gość wsciekla pomaranczka
wiesz co autorze ..jestes debil..Ty chyba masz jakies kompleksy:p naczytasz sie bzdur i plotek a potem komentujesz:P widziales kiedys prawdziwe niemki ,watpie w to ...wlosy by Ci debem stanely..gwarantuje Ci to i zmienil bys szybko zdanie o polkach.

Gość BLONDINETTE
:D Śmieszny jesteś

Gość glam cat
araby probuja z kazdymi kobietami,

oj w Polsce tez mozna spotkac coraz wiecej obcokrajowcow. Anglicy , wlosi- oni sa bardzo chetni na Polki, a i niejednokrotnie bylam swiadkiem ze nie musza sie zbytnio meczyc zeby dziewczyne wyprowadzic, ewentualnie wyniesc z imprezy. To okropne, ale taka jest rzeczywistosc:(

to żart - sorry mam 14 lat jestem dziewczyną i chodzę do gimnazjum w Opolu - przepraszam

Gość glam cat
mimo tych 14 lat masz duzo racji :P

trochę, ale ile dziewczyn dostało się na studia w UK za dobrze zdaną maturę międzynarodową (jedna dziewczyna z Opola też) . sorry - nuda i nie mamy co robić z funfelą.

Gość polki lubia dawac dupy wlochom
ciao bella

ty głupia pusta polska tlusta kurwo, zajebalas mi nicka dziwko. Widocznie prawda boli co dziwki?

Gość powyżej wpis typowego Polaka
:D

Gość bzdura na kiju
a jak dla mnie caly opis autorki tudziez autora wskazuje tylko na to w jakim otoczeniu sie obraca i na jakie topiki zaglada no bo skad niby mozna wiedziec tyle o czlowieku kotrego sie nie zna i na oczy nie widzialo?

Coz za generalizacja. ;-) Ja sie nie wstydze, ze jestem Polka i nie zaliczam sie do opisu autora badz autorki - ale to nieistotne. Uwazam, ze taka opnia jest krzywdzaca dla wielu Polskich kobiet, bo sa zadbane (zadbane nie oznacza tipsy, pasemka, cakiny, rozowe sweterki, itp., itd.,) i nie pakuja sie obslinionym cudzoziemcom do lozka-bez przesady-kobiety maja do siebie szacunek, ale co tu tlumaczyc;-). najlepszy i tak jest ten BMI, ktory pojawia sie na wielu topikach i pyta sie o (musze sie powtorzyc BMI) haha no smieszne naprawde smieszne;)

Gość heheheheh he
dr sowaa, ale sobie reklamę zrobiłaś. skomplikowana to ty nie jesteś, widać.