Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr sowaa

TYPOWA POLKA- OPIS

Polecane posty

Gość dr sowaa

kocha jednego ale jeszcze nie jest pewna, za innym teskni a jeszcze z innym jest; -wiecznie niezadowolona, migreny , niedowartosciowanie i zmiennosc emocjonalna; -lubi seks ale sie tego wstydzi(z wyjatkiem fantazji internetowych i suto zakrapianych imprez - szczegolnie za granica); -uwaza takie "gwiazdy" jak Hilton, Spears, Doda i inn za pustaki(i slusznie) po czym zachowuje sie i mysli identycznie jak owe zacne panie; -wyglad: bezksztaltne cialo- obojetnie grube czy chude w dzinsowych spodniach lub "na zabawie"-w burdelowej sukience, plaski tylek, opalenizna z solarium, balejaz na lbie i gigantyczne tipsy na lapach; -i najwazniejsze twierdzi kategorycznie, ze kazdy polski mezczyzna- przepraszam facet( "bo menszczyzny tylko za granicom")to niedojda, nechluj, katastrofa w lozku i pod kazdym wzgledem; -twierdza nieskromnie, ze Polki sa najpiekniejsze na Swiecie gdyz jak wlaza do lozka obcokrajowcowi to ten nie odmawia:-) powyzszy opis dotyczy zarowno "pani magister" jak i "pani po gastronomiku".

Gość wzruszyła mnie twoja historia

Gość oj współczuję
jakie Polki Ty znasz??? :D

Ojej to ja chyba nie jestem typowa polka...to chyba zle,co za tym idzie nie jestem partiotka, jeszcze gorzej. A na serio, troche racji w tym jest.

Gość Kikaaa
oj..... przesada... to może teraz dr sowaa nakreśli nam obraz typowiego polaka... :p

Gość dylu dylu na badylu

Gość ecie pecie na klarnecie

ups, obraz typowego polaka tez chyba za rewelacyjnie nie wyjdzie :(

Gość słyszeliście o tej awarii
samolotu w Krakowie????

Gość słyszeliście o tej awarii
przy lądowaniu popękały opony na kołąch - musieli ewakuowac ludzi, ale podobno wszystko ok

Gość kupię odkurzacz

Ok wiecie co, przeczytalam ten artykul na onecie, czasem mi wstyd ze jestem Polka:( ale czy trzeba wszystkie kobiety znad Wisły wrzucac do jednego worka..?:o piekna nam opinie rodaczki robia na swiecie

taaaak.... stereotypy. w takich razie chyba nie jestem polką.....

Gość polka to czeski taniec

Gość dr sowaa katastrofa

Gość kalantha
warto dodac ze owa Polka nosi buty ze skory weza strazackiego, tania bizuterie ktora swieci ciut nie diament, swiecidelka i cekiny na jeansach, brokat na akrylach, podrobki channel okulary sloneczne....ile ja takich dziewuszek widuje !!!

Gość trele mele dudtki
kazdy do wszystkiego zdolny, a opinie robimy sobie sami, faceci zachlani w trzy dupy, a kobiety puszczaja sie z byle kim za byle jaka kase...trzeba chyba poszukac tego bledu w kraju...czyz nie ma to zwiazku ze trzymaniem narodu za morde przez tyle lat?...

Gość jacek to ten który musi
płacić, zeby kobieta się z nim umówiła

Gość typowy polak
kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud kompleksy i brud

hmmmm.... typowy Polak: niechlujny, zarosnięty, z brzucholem zwisającym zza paska, śmierdzący piwskiem, z dziurawymi skarpetami, który mysli, że jest pępkiem świata i że wszystko mu się należy..... dzięki Bogu nie jestem typową Polą z powyższego opisu ani mój mąż nie jest typowym Polakiem opisanym przeze mnie

Gość i smiedzacy alkoholem oddech

Gość i aromaty spod pachy
dres złoty łańcuch brak zęba -jedynki brudne paznokcie brudne skarpetki i k....co drugie słowo oto polski mężczyzna :D

Gość i co slowo qrwa