Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa ze hej

Najlepsze teksty podszywaczy-wklejajcie tutaj!!!

Polecane posty

Gość pomarańczowa ze hej

please zróbmy taki zbiór,jak coś znajdziecie wklejcie tutaj ja leję jak ich czytam :D

Gość pomarańczowa ze hej
dawajcie cos do jasnej cholery no!!!

Gość daje
23:37 OPIS TYPOWEJ POLKl Prezentując bezkompromisową postawę, godną cesarza Hirohito w trakcie akupunktury jąder, zakładam sobie na głowę stary kalosz sąsiada spod szóstki i biegnę na oślep w kierunku najbliższego warzywniaka by tam skomląc z pożądania poprosić o gratisowe wydanie naci od pietruszki, która tak urozmaica moje zdezelowane życie erotyczne.

Gość pomarańczowa ze hej
mam cos kubbaa. uwielbiam kiedy gruby i duży sprzęt mojego junaka delikatnie przebija sie przz mój wypełniony po brzegi króliczą spermą i resztkami przedwczorajszej margarity żąłądek i dociera do przełyku, po czym wytryska pożółkłym jadem przez otwory nosowe. Dlatego nigdy nie zejde pod spód, never ever

Gość daje
23:47 OPIS TYPOWEJ POLKl gdy sie nudze to wale swojego dziewiczego kapucyna recytując w międzyczasie w narzeczu swahili wersety z książki kucharskiej Alicji B. Toklas

Gość pomarańczowa ze hej
28.08] 23:58 OPIS TYPOWEJ POLKl Bladym świtem zakładam na swoją, pomarszczoną od nasienia tchórzofretek twarz, pończochę mojej ciotki i udaję się do pobliskiego śmietnika, gdzie krzyczę do wynoszących śmieci "stój, bo szczelam", grożąc przedmiotem przypominającym broń i każę im wpychać sobie do odbytu zapleśniałe ogórki i inne odpadki organiczne. nie moge :D :D :D

Gość pomarańczowa ze hej
czasem doprowadzam się do szczytowania oglądając prognozę pogody na beduińskim kanale Al-Arabija :classic_cool::)

Gość pomarańczowa ze hej
o mały włos nie spadlabym z krzesła,ale kabaczek którego własnie uzywam i na ktorym siedzę jest jakże słusznych rozmiarów i mnie utrzymal :classic_cool:

Gość pomarańczowa ze hej
ej slabo,dawać lepiej!!!

Gość pomarańczowa ze hej
kaktus to już mi na łechtaczce wyrósł Albo coś innego- wisi prawie do kolan, jest sinofioletowe, wygląda jak płachta brezentowa albo pokrowiec na trabanta i do tego śmierdzi kutrem rybacki- tak, tak- tym, który to już w XVI wieku opłynął wybrzeża Pacyfiku a także morze Egejskie i Barentsa :-p

Gość jebłam
o ja pierdziele ten jest zajebisty Jacek1982. Robiąc zakupy w dyskoncie spożywczym Biedronka kładę swoją głowę na wadze i wciskam przycisk z napisem BURAK. Jestem pięknym wysportowanym męźczyzną oto moja fotka http://www.wrzuta.pl/obraz/bs9W9W5zfV/

Gość jebłam
Mam łaskotki okrężnicy :)

Gość lola la a
ten o buraku piekny..

Gość jebłam
mam nadzieje ze jacek82. tu zajrzy :)

Gość jebłam
heeeej :)

Gość jebłam
jacek...podszywacz 👄 :)

Gość pomarańczowa ze hej
o ja pierdole,ten jest zajebisty malena- Wsadzilam sobie gowno spowrotem do odbytu.