Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi heh

Wyjezdza...

Polecane posty

Gość smutno mi heh

Eh. Z moim chlopakiem widuje sie prawie codziennie... a jutro wyjezdza... pewnie na 3 tygodnie albo i dluzej ! :( w sumie odpoczniemy od siebie ;D ale smutno mi bo nie bedzie sie nawet do kogo przytulic :(

Gość kwiatka01
szybko leci ... odwiedzisz kolezanki, popiszesz na kafe i bedzie!

Gość a czy to ważne
nie martw się takie przerwy umacniaja te prawdziwe związki... i są niejako "sprawdzianem" a czas leci jak szalony :)

Gość smutno mi heh
Nie no smutac nie bede:) mam nadzieje ze szybko zleci :) dobrze ze sie teraz szkola zacznie, jakos ten czas zajme nawet na lekcjach ... ;D ale po poludniu bedzie gorzej :( oj ;D dam rade :)

Ej, nie martw się :) Doskonale Cię rozumiem, bo ja miałam miesiąc temu podobne zmartwienie. Mój wyjeżdżał na dwa tygodnie, ale już na samą myśl chciało mi się wyć i nie mogłam sobie poradzić z tym. Kłopot z tego wyszedł taki - byłam na maxa zdołowana i przeze mnie on też się zdołował , bo myślał o tym, że ja tu zostanę i będę przeżywała. Jak cholera tęskniłam,a le dzwonił albo pisał często, więc przeżyłam jakoś :) A wszystko przez to, że nie lubię się z ukochanymi ludźmi rozstawać :)

Gość smutno mi heh
Ja jestem nieznosna... zloscilam sie ze nie mial dzis zbyt wiele czasu dla mnie bo musial sprawy pozalatwiac. Dobrze rozumiem ze musial to zrobic, ze musial posiedziec z rodzina.. ale i tak bylo mi przykro troszeke ze nie mozemy razem posiedziec