Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praażynkaa

MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość praażynkaa

mam 169 waze 50-51 kg.. jak mam przytyc? jem bardzoo duzoo..mam dobra przemiane materii...i nic nie tyje.. jak przutyje kilo to za 2 dni schudne i tak w kólko.. co mam robic? co jesc zeby przytyc

Gość praażynkaa
TAAA.. tylko ze ja jem około 3x wiecej niż w tej diecie na przytycie jest zawarte.. 1 dzień – 2300 kcal I śniadanie 4 łyżki musli z rodzynkami i orzechami, szklanka mleka, kromka ciemnego chleba z plastrem szynki, 6 rzodkiewek, szklanka herbaty lub kawy. II śniadanie opakowanie twarożku wiejskiego light z łyżką szczypiorku, duży pomidor, 2 kromki białego chleba, szklanka herbaty owocowej. Obiad szklanka zupy pomidorowej czystej z makaronem i natką, 3 ziemniaki z łyżką kopru, plaster pieczeni wołowej (150 g), surówka z marchwi, połowy selera, jabłka z łyżeczka oleju słonecznikowego, ogórek małosolny, szkl. kompotu z wiśni. Podwieczorek szkl. jogurtu naturalnego, szkl. malin mrożonych. Kolacja 2 jajka sadzone z łyżką szczypiorku, 2 kromki ciemnego chleba z masłem, surówka z pomidora, papryki, połowy cebuli, szkl. herbaty z cytryną.