Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaOce

Jak to jest z wyborem szpitala?

Polecane posty

Gość MaOce

Dziewczyny oswieccie mnie bo nie jestem zupelnie w temacie. Czy musze sobie wczesniej wybrac szpital w ktorym bede rodzila? czy moge przyjechac do jakiekokolwiek szpitala juz z akcja porodowa? Wiem ze to glupie pytanie ale jestem zupelnie zielona w tym temacie i nie mam sie kogo poradzic. Pozdrawiam

Gość 21.....
To zalezy od wlk.miasta w którym mieszkasz.W moim miescie jest 1 szpital,wiec wyboru nie mam...ale w innych sa 2,3 itd.Mozesz jechac do obojetnie ktorego,a napewno Cie przyjma,a jesli nie bedzie miejsca to skieruja Cie do innego.

Gość MaOce
Dziekuje serdecznie. U nas jest sporo szpitali, ale tam gdzie sobie wybrlaam jest najdalej, mam nadzieje ze zdąze :)

Gość spokojnie zdazysz
ja do szpitala pojechałam o 17 a urodziłam o 11 nastepnego dnia wiec zdazyłabym objechac wszystkie szpitale:D

No ja tez w sumie zdążyłabym nawet do stanów polecieć:) (20 godzin rodziłam)ale różnie to bywa:) Moja znajoma zaplanowała rodzić w Warszawie a mieszka 20km. od niej i niestety ale ledwo zdazyła do szpitala w swoim mieście:)

Gość MaOce
no niezle, hihi, to moze rzeczywiscie wybiore sobie jakis szpital w stanach ;P albo moze w anglii:) a tak serio 20 godzin? przeicez to kupa czasu umrzec mozna normalnie. nie wiem kto takie rzeczy wytrzymuje....