Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalesnik

czy wypada

Polecane posty

Gość nalesnik

hej dziewczyny i chlopaki!!! mam mały dylemat!! czy wypada mi pierwszej zaproponować chlopakowi spotkanie??? oczywiscie bez zobowiazan.znam tego kolesia gadalam z nim nie raz na gg a nawet sie znim kiedys spotkalam kilka miesiecy temu.widuje go nieraz na miescie i rozmawiamy zawsze ze sobą . nie wiem jak rozpoczac zozmowe na gg zeby on nie myslal ze mi zalezy...... prosze pomozcie!!!!!!!!!!!!

Gość nalesnik
ale ja sie oje odezawc nie wiem o czym moge gadac boje sie ze zapanuje cisza. mi sie wydaje ze ppomysli sobie nie d=wiadomo co a jak mnie odtraci to sie pochlasatam

Gość nalesnik
nie chce mu dac satysfakcji ze ja 1 mu cos zaproponowalam hhee glupia jestem ale bardzo mi zaley ze by sie z nim zobaczyc...

nalesnik - przestan bo piszesz jak potłuczona;) Jak boisz sie Go zapytac w 4ry oczy to napisz to na gg...ja nie raz 1wsza zapytalam sie kumpla czy pojdziemy na piwko albo kiedy idziemy na piwo i co.............jakos przezylam i nie raz poszlismy na to piwko :):)

Gość nalesnik
no chyba napisze do niego. wiem ze jestm potluczona le co zrobic cholernie sie boje..... ja mam chore mysli w glowie bo wydaje mi sie z ebedzie sie smial ze mnie i takie tam...

Gość nalesnik
on tak do konca nie jest moim kumplem znajomym...

Gość nalesnik
kocham go:(

Gość nalesnik
ale jak on mial potrzebe to sie odezwał. ja jakos nie moge sie przelamać..

Gość nalesnik
znajomym zawsze jak sie spotkamy na miescie to mnie caluje w policzek hhehe.... chyba sie odwaze i napisze do niego..

noo napiosz:) Np. tak jak Ci pisalam wyzej badz \"Czesc:)tak sobie pomyslalam,ze sie spotkamy,co Ty na to?\" albo \"Czesc...moze masz ochote wyskoczyc na piwko?\" A tak w ogole to On Ci nie proponowal spotkania? a moze ma panienke?:O

Gość albo rybki
albo pipki albo pierwsza zaproponujesz albo nie dasz do zrozumienia ze ci zalezy obu rzeczy na raz nie mozesz miec

Gość nalesnik
nie ma nikogo. no raz sie znim spotkalam to on zaproponował.ale to bylo pare miesiecy temu.boje sie ze on tylko kpi ze mnie... zawsze jak go widuje na miescie to mowi ze bym zadzwonila ... jak sie odzywa na gg to zawsze go splawiam hhehe boje sie

Gość albo rybki
koles ci mowi zebys to ty do niego zadzwonila? takie zwiazki wywalczone przez kobiete sa czeste ale to jest model, w kotrym to ona nadskakuje jezeli nie lubisz zeby ci nadskakiwano, nie ma sprawy

to ja wspolczuje temu facetowi.z tego co widze Jemu zalezy na Tobie a Ty sie tak zahcowujesz jak bym On Cie nie interesowal a interesuje Cie przeciez!!! Opanouj sie kobieto! Npaisz do Niego smsa badz na gg i po sprawie:) ja juz lece.powodzenia zycze 🌼

Gość nalesnik
juz sobie wyszedł z gg bede płakajać heheehe chyba sie upije..

Gość nalesnik
oka dzieki za rade heheheh

Gość nalesnik
moze hhehe sknera.... wlasnie sie bioje ze mu nie zalezy e tam jak wejdzie to napisze do niego....

Gość albo rybki
on tylko od wielu miesiecy udaje ze mu nie zalezy? dosc skutecznie albo -zgodnie z tym co pisze bibelotka -zalezy mu mniej niz na 2 zl za telefon dziewczyny dla waszego wlasnego dobra nie wierzcie w magie

Gość nalesnik
nie wiem co juz myslec na ten temat a moze dam sobie spokoj i poczekam na jego ruch, ale predzej kosmici wyladuja na ziemi... hehhe

Gość kreda
no napisz mu eska.sama jestem ciekawa jak to sie dalej potoczy ;-)

Gość nalesnik
nie lepiej na gg zagadam ale on jest niedostepny teraz....jak mnie oleje to trudno jakos to przezyje chyba ide po cos slodkiego do sklepu albo po alko moze doda mi odwagi heheheh

Gość kreda
o jezuniu.napisz eska.a jak nie bedzie go na gg? caly dzien bedziesz czekac.daj spokoj dziewczyno.wiesz ile razy ja to robilam.zawsze fajnie bylo.ponoc do odważnych swiat nalezy ;-)

Gość nalesnik
no juz jestm poczekam jak na gg wejdzie

Gość nalesnik
a moze panowie sie wypowiedza???????????????!!!!!!!!!!!!