Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ano właśnie

przerost sutkow u kobiet

Polecane posty

Gość ano właśnie

no właśnie, czy któraś z was ma zbyt duże sutki? czy to jakoś się leczy? ja wstydzę sie przy swoim facecie rozebrać okropnie mnie krępuje, ze one są takie duże:( i nie wiem co i czy w ogóle można to jakos leczyć?

:D nigdy nie słyszałam o czyms takim ale może najpierw spytaj swojego faceta, co on sadzi bo moze jego to akurat kręci a Ty się niepotrzebnie martwisz

chodzi ci o brodawki prawda? sutek to cała pierś wiec na to bys nie narzekala na pewno:) zaakceptuj - taka ich uroda :D

a co to jest \"duże\"? podaj orientacyjnie średnicę + oczywiście rozmiar biustu żeby wiedzieć o czym gadamy

Gość mam ten sam problem
zaakceptowalabym to jeszcze, gdyby piersi ogolnie byly duze, ale nie sa. sa malutkie tylko brodawki duuze

Gość ano właśnie
no dobra to chodzi o brodawki w takim razie. Z tym nazewnictwem mam problem. Haris nie obchodzi mnie czy mojego faceta to kręci, ja sie czuję z tym okropnie. Jakbym była jakaś ułomna. piersi mam małe, a brodawki jak piłeczki pingpongowe...albo niewiele mniejsze:O Błagam dziewczyny, które mają coś takiego...co można z tym zrobić??!:(

Gość kapusta
ja mam o obwódki o średnicy 8 cm a same brodawki duze , wyraźnie odstajace i tak bardzo podniecaja mego mena, ze jak nie mam grubego stanika to od razu ma ochote A jak mi je pieści to ja tez jestem od razu mokra. Wiec nie miej zmartwień! Duze jest piękne!

Gość ano właśnie
źle wkleiłam link ten powinien być dobry http://images.google.pl/imgres?imgurl=http:/ /www.student.twp.olsztyn.pl/~cwaw/poka/cycki237.jpg&imgrefur l=http://pokacycki.fotolog.pl/515386,komentarze.html&h=199&w=300&sz=34&hl=pl&start=2&tbnid=N IDsFDuDPSLdNM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Ddu%25C5%2 5BCe%2Bsutki%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DG

Gość ano właśnie
eee nie chce wejśc, nie wiem dlaczego:(

Gość ano właśnie
to coś takiego jak te na drugim zdjęciu

http://pokacycki.fotolog.pl/574447,komentarze.html a ja mam dokladnie takie sutki tylko troche mniejsze piersi teraz, kiedys byly dokladnie takie jak na zdjeciu. ale nie sadze abys z tych fotek ktore pokazalas brodawki byly dwielkie, widzialam niektore kobiety maja o wiele wieksze i jakos zyja a szczegolnie po porodzie.

aby sie stronka otworzyla trzeba skopiowac caly link do paska i usunac spacje przy liczbie 7 i przecinku :)

Gość ano właśnie
wesolutka, to swietnie, ze masz takie sutki. Napisałaś to po to, zebym się jeszcze gorzej poczuła przy tobie?! lubisz się chwalić? czujesz się lepsza? oczekujesz, ze teraz powiem "ale ci zazdroszczę, też bym takie chciała"?! Poza tym ja nie chcę postępować w myśl zasady "jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma" chce to zmienić. nie za bardzo mnie pociesza to, ze niektóre mają takie duże i żyją z tym. JA NIE CHCE Z TYM żYć! i dlatego szukam takich dziewczyn jak ja, kóre maja problem z bardzo dużymi brodawkami

Gość no nie wiem ..
jak patrze na te zdjęcie to te brodawki wcale nie są takie wielkie i jeśli Ty masz takie same to najwyraźniej przesadzasz.

Gość ano właśnie
mam większe:( za to piersi o połowę mniejsze, a brodawki są ciemniejsze od tych na zdjęciu i to naprawdę sporo ciemniejsze

Gość luskka
ja też mam taki problem!! rozumiem Cie nie zawsze tak miałam dopiero niedawno mi sie tak zrobilo. A jestem mloda mam 18 lat wiec to na pewno nie od karmienia piersia! a wyglada to ohydnie i czasami sie zastanawiam co jest wieksze czy piersi czy brodawki :/ strasznie sie tego wstydze jak moj chlopak probuje mnie rozebrac to zawsze zostaje w staniku... prosze pomóżcie!!

Gość gość
Babki duże brodawki są super nie ma co tego poprawiać, wielu facetow to kręci. Zapytajcie swoich czy im się to podoba. Osobiscie uważam że jest to super.