Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywa........16.............

SAMOOKALECZENIE??!!!

Polecane posty

nie wiem co jzu mam ze soba zrobic... chyba sobie zrobie jakiegos sznita albo sobie podetne zyly(ale tylko tak zbey nic mi sie nie stalo takeigo starsznego) zawsze uwazalam ze to jest chore ze tak ludzie robia ze zostaaj blizny =/ itd bo moja qmpela tak keidys robila a teraz nagle coraz czesciej ja mam takie mysli nie wime co mam zrobic..( moze mi ulzy jak sobie reke pociacham)...ja juz nie wytrzymuje nerwowo... ciagle sie kloce z chlopakiem jest jeden dzien dobrze a na ansteony ktos mu cos naopowiada ze co to ja nie robilam i znowu afera ciagle sa afery juz nei wytrzymuje nerwowo mam nawet bole iedzy zebrowe a one podobno sa spowodowane nerwami... nie wiem co robic a kocham go.. i tak juz 8 miesiecy codziennie afera wyzwiska zrywanie wracanie itd... i jesczze matka sie doczepila co sie ze mna dzieje itd i ze niechce z nia rozmowaiac ze sie zmienilam..wiem ze ja to boli ze niechce z nia rozmawiac o niektorych sprawach i nie mowie jej nic ale nie ebd ebo powiem a ona pozniej np afere zrobi czy cos wole nie mwoic a po za tym nie pwoiem jej o tmy chlopaku bo ona go nie lubi i mysli ze z nim nie jestem...

eh nic mi nie wyszlo.. tlyko jakas para i wyglada to jak reklama pasty do zebow bo tak sie szczerzy ta babeczka :PP