Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miracle Lancome

Jestem bardzo wymagająca i najchętniej przywiązałabym swojego faceta do nogi...

Polecane posty

Gość prowokejszynsz
Wiesz tu nie chodzi o urode. Mylisz sie myslac, ze facet nie odejdzie od Ciebie bo jestes piekna, seksowna, inteligentna i naj naj. Wystarczy popatrzec na zycie obok a nawet zycie gwiazd. Niejedna sliczna kobieta zostala porzucona dla innej a czasami zdarza sie, ze ta druga jest tak jakby przecietna. Niesiety ale twoja uroda i seksapil nie jest gwarantem waszego zwiazku.

Ktoś z moeratorów tego forum się podszył i ma identyczny nick jak JA.Obrzydla mi ta kafeteria.Że tez ludzka zazdrośc niezna granic.. Przykre ze nawet nie mozna miec zastrzezonego nicku.To forum to bujda.

Wpis z 15.15 - podszyw. Chce jeszcze dodać, ze mój men nigdy nie bzyknie innej laski. Co prawda regularnie penetruje odbyt pana Władka, naszego dozorcy, ale przecież to sie nie liczy jako zdrada.

jak jestes ladna i seksowna masz prawo wymagac, najgorsze sa przecietniary ktore sa brzydkie a maja takie wymagania jak ty

Gość pani nauczycielka
Ale czy jest w twoim zyciu miejsce na ortografie? Piszesz, ze jestes wyksztalcona dziewczyna. Znasz dwa jezyki obce. Przeczytaj uwaznie to co napisalas a znajdziesz kilka bardzo powaznych bledow ort!

Gość marna prowokacja....
powiało nudą

Gość ggggggg
MiracIe Lancome uwazam,dziewczyno ze masz straszne niemanie o sobie centralnie,Twojemu facetowi to wspolczuje :( Ja tez jestem bardzo ladna dziewczyna i wcale nie wypisuje na forum jaka,ja jestem piekna i madra.Tez mam bardzo przystojnego facete sportowca i u nas nie ma takiego czegos w zwiazku,ze jedno bez drugiego nigdzie nie wyjdzie mamy do siebie zaufanie i tyle prawdziwa milosc na tym polega a nie tak jak ty trzymasz swojego faceta jak jakiegos ptaka w klatce wes dziewczyno poknij sie w leb.

Kafeteria = jad i nienawiść, tu same harpie i inne greckie potwory z wężami we włosach ... :classic_cool: To nie środowisko dla słodkich wyemancypowanych lalek - zapisz się wpierw do szkoły dla początkujących forumowiczów ... :P

Gość ggggggg
stic to do mnie ??

A w jakim celu opisalas to tu na Kafe :P ? Milo bylo napisac do kogos tak pieknego i inteligĘtnego jak Ty :P dziekuje za uwage, pisalam to ja szara mysz :D

Gość ggggggg
to nie chodzi kto jaki jest piekny,ale po co wypisywac i sie chwalic??

Gość ggggggg
bo pisze dziewczyna jak trzyma swego chlopaka na uwiezi i uwaza ze on jej nigdy nie opusci bo jest taka piekna i madra,ze nigdzie oprocz niej takiej juz nie znajdzie

Gość ggggggg
dlatego tez jej napisalam ze na brak urody nie narzekam i ze mam przystojnego chlopaka,no ale po co tu o takich rzeczach pisac,nierozumiem.

Gość ggggggg
uwazam,ze niewazne jak czlowiek wyglada najwazniejsze to jest to cos co kazdy z nas ma,charakter drugiej osoby,jakies poczucie humoru a nie tylko wyglad.

Nie to co ladne, ale co sie komu podoba. Ludzie zlitujcie sie, dla kogos ktos moze byl ladny, przecietny, brzydki, a dla drugiego cudem natury.

Ożesz w morde. :O Wspolczuje ci panienko,bo jestes niczym bluszcz niepotrafiaca zyć bez swojego misiaczka prysiaczka. :O Baa,ty to pewnie WYSRAC SIĘ BEZ NIEGO NIE MOZESZ.Kup mu najlpeiej smycz/kajdanki,kaganiec i sliniak.Zenua. :O

Gość fdfsddfsjsdfjdoisjoisdojjds
przecie to prowokacja :o a wy sie jeszcze nabieracie :o

Gość tb44
"Ktoś z moeratorów tego forum się podszył i ma identyczny nick jak JA.Obrzydla mi ta kafeteria.Że tez ludzka zazdrośc niezna granic.. Przykre ze nawet nie mozna miec zastrzezonego nicku.To forum to bujda." moze i piekna, ale glupia jak but :classic_cool:

ggggg- nie to było takie ogólne podsumowanie sytuacji w stylu Szaranowskiego po pierwszej połowie, kiedy to Rasiak potknął się o murawę

Gość Kasikkkkkkk
Przeciez cie nie widzimy to skąd mamy wiedziec czy jestes łądna i czy mamy byc zazdrosne?Pokaz fote na forum to ocenimy a jak nie to wypierdalaj i skoncz z tymi beznadziejnymi wpisami.

Gość ggggggg
uwarzam,ze macie racje,niech pokaze swoje fote to sami ja ocenimy jaka ona jest niby piekna,nierozumiem takich glupich osob.Wes dziewczyno co ty tutaj jeszcze robisz na tym kafe,moze staruj na miss Polski albo Świata skoro jestes taka piekna i madra.

Gość ggggggg
MiracIe Lancome juz ci napisalam,ze ja nie nie narzekam na brak urody,ale uwarzam,ze tu tych wszytskich ludzi to nie obchodzi jaka ja jestem piekna i madra.I nie zazdroszcze tobie zadnej urody,nie niewiem,ze ci to sie tak podoba,bo mi wcale sie to nie podoba jak wychodze na miasto i sie slinia na mnie faceci,no ale wlasnie sam twoj wiek wszytsko za ciebie mowi,ze jestes strasznie glupiutka dziewczyna.

Gość KASIKKKKKKKKK
CZYSTA PROWOKACJA ,MIRACLE....przeciez nie wiemy jak wyglądasz,prawda?Pokaz zdjęcie i zobaczymy czy mam y byc zazdrosne buhahahahahaha okaze sie

Gość ggggggg
Ty jestes naprawde jakas jebnieta nikt ci nie zazdrosci twojej urody ja tez jestem ladna a dla twojej swiadomosci to bym chciala zobaczyc te twoje niby piekne cialo,to bym je sama ocenila bo jestem insrtuktorka Fitness.

Gość ggggggg
ale uwazam,ze jaka mam urode to zostawiam to sama dla siebie i swojego mezyzny i sie nie chwale na kafe i nie wypisuje takich bzdur jak ty!!!!!!!!!!

Gość ggggggg
widze,ze poszlas sie pobawic tym swoim smiesznym kabaczkiem :)