Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drażetka

włosy.. pomocy!!!

Polecane posty

Gość drażetka

Pytanie kieruję do tych z was, które mają problem z wypadaniem włosów, po odstawieniu tabletek anty tracę moją piękną czuprynę! :-O, proszę, napiszcie, jaki szampon przeciw wypadaniu włosów polecacie - myślałam, żeby kupić dermenę, ale chętnie poczytam, co wg was jest skuteczne

Gość drażetka
hej, dziewczyny, pomóżcie..

Gość ewa.a
szampon nie pomoże na wypadanie. skuteczne mogą być płyny do wcierania w skórę głowy, jak np. Vichy, Radical czy inne. a tak w ogóle jak organizm powróci do równowagi hormonalnej, to włosy powinny przestać wypadać.

wypróbuj tabletki salfazin pomagają one na włosy paznokcie i cere a także na inne problemy, są z cynkiem i witaminami

Gość AGUS...KA
szampon i tonik NERIL

Gość drażetka
słyszałam o tym nerilu, ale podobno na początku włosy jeszcze bardziej wypadają :-(, mam już dość, jest coraz gorzej

Gość niechcemalemuszem
Ja polecam ampułki do wcierania w skrórę głowy Radical (przetestowane na sobie). Trochę męczące, bo trzeba je wcierać codziennie, ale efekty w moim przypadku były bardziej niż zadowalające. W dodatku jakieś witaminki do łykania, np. najzwyklejszy wyciąg ze skrzypu polnego. W dodatku szampon Radical, lub jakiś inny, byle nie typowo drogeryjny nafaszerowany chemią. Sama mam problemy z włosami i właśnie te produkty mnie ratują.

po odstawieniu tabletek anty często włosy wypadają ja to przeczekałam i przestały ;)

Gość drażetka
a ampułki z Vichy są skuteczne? i ta dermena jeszcze mnie interesuje