Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodyyy

popuszczanie siku w trakcie seksu

Polecane posty

Gość młodyyy

CZASEM gdy kocham się z moja dziewczyną ona popuszcza siku, czasem dość obficie... nie odrazu lecz w trakcie... gdy prosze ja zeby sie kontrolowała ona wyrwana z transu nawet nie wie o co chodzi... strasznie mnie to rozprasza... czy to co się z nia dzieje miesci sie jakos w granicach normy????????

Gość poczytaj lepiej
o wytrysku kobiecym, a nie dziewczynę stresujesz

Gość jaki tam wytrysk
to jest wysiłkowe nietrzymanie moczu i to trzeba leczyć!

Gość poproś ją zeby zawsze przed
stosunkiem zrobiła siku, jesli to nic nie pomoze radze zasięgnac opini lekarza;)

Gość poczytaj lepiej
no nie sadzę żeby to było siku, serio niech chłopak poszuka troche informacji na ten temat

oh, tak wiem o czym mówisz ;) ja mam tak podobnie :-/ jak kocham się z swym lubym analnie.. czuję, że mialabym zaraz się zsikać, ale trzymam i sikam dopiero po, ale przyznam, ze z tym uczuciem mi podczas stosunku nie jest dobrze..

A pomyślałeś, że może tak jej dobrze, że aż popuszcza? Powinieneś się cieszyć - nie każdy facet potrafi kobietę doprowadzić do takiej ekstazy..;-) Chyba rzeczywiście jesteś młody ;-)

Gość młodyyy
dzieki za link!!!!!!!!! :))) wszycho jasneeeee!!!!!!!! (dzieki też temu dowcipnisiowi co sie wczesniej za mnie podał)

Gość kasienka-23_91
kurcze ... jak mozna pomyslec ze to moze byc mocz??!!! NIE TO NIE JEST MOCZ ONA CI NIE SIKA PODCZAS STOSUNKU!!!! czlowieku widac ze nie wiesz nic o kobiecych orgazmach !! jak pobudzasz jej lechtaczke ... punkt " G " to ona dostaje orgazmu ...tobie sie wydaje ze to jest mocz ale tak naprawde to ona dostaje wtedy orgazmu... i ciesz sie czlowieku bo trudno wiekszosci kobiet doprowadzic do orgazmu a ty jeszcze narzekasz i kazesz jej przestac!! mozesz tez poczuc ( jak sie kochacie i jestes w niej ) ze ma tam ciepelko ;) to znaczy ze dochodzi do orgazmu ..... Mój facet tylko na to czeka i stara sie aby mnie tak zaspokoic ;) pozdrawiam i oby tak dalej 3mać ;)

Gość młodyyy
obiecuje poprawe ;) i juz nie bede jej "przeszkadzac" :))))))))

Gość zażenowanaA
haha julku :-P

Gość Neffa
wiesz, mi też się to zdarzyło (popuścić). Ze trzy razy. Po prostu penis naciska na pęcherz. Czasami nawet jak się nie wysikałam przed seksem to i tak popuściłam.

Pozwól jej się swobodnie spuszczać. To najlepsze rozwiązanie.

jak ci to nie odpowiada to zmien partnerke, a mi daj namiary do tej.