Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka001

prosze doradzcie!

Polecane posty

Gość Julka001

Cale zycie farbie wlosy na ciemne kolory (brazy,burgundy itp.) Jest mi w nich ladnie, ale chcialabym jednak zmienic cos w swoim wygladzie...Zastanawiam sie nad jasnym lub ciemnym brazem z duza iloscia cienutkich blad pasemek...Dolaczam tutaj swoje zdjecia.Co myslicie? http://www.fotka.pl/profil/pimki1988/

Gość ale jestes szczpetna
i te kurewskie oko pomalowane na zielono

Gość gfbh
mozesz sprobowac - wlosy przeciez odrosna ;) choc, jak dla mnie, bardzo dobrze ci w ciemnych wlosach - tak 'konkretnie' :) pozdrawiam

Hmm... Faktycznie ładnie Ci w ciemnych. :) Na brązik mogłabyś się zdecydować, ale ja na Twoim miejscu nie robiłabym blond pasemek. :)

Gość Julka001
Raz-nie na zielono tylko na niebiesko,a dwa-prostackie komentarze mnie nie ruszaja!

Gość Rudka15
Jesteś bardzo ładna a podobno ładnym wszystko pasuje.Sprubj.

Gość czarny pantofelek
nie zmieniaj koloru w takich Ci bardzo ladnie(jak ladna dziewczyna to i we wszystkim ladnie)

Gość jaklalll
Blond pasemka pasują blondynkom (ciemnym). Na ciemnych (i to farbowanych ) włosach będą wyglądać tendetnie. Ale kolor moim zdaniem masz za ciemny.

Gość co podnosisz
ja bym zrobila 4pasemka jasne z jednej i drugie strony i popracowala nad makijazem i regulacja brwi. Włosy bym tez obciela, wycieniowala. No i te stroje - -zby ekstrawaganckie - zle Cię mozna opisac na pierwszy rzut oka, a to nie o to chodzi. Tak to ok:)