Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olia

porada

Polecane posty

Mój chłopak długo pracuje 12-13 godz dziennie. Wieczorem kolacja kąpiel i łózko, nie ma mowy o seksie, zawsze pierwsza zaczynam incjatywe lecz i to nie zawsze pomaga bo on spi Czy uważacie ze ma kogoś czy to tylko zmęczenie? Mi już zaczyna brakować seksu....

Po 4 latach gdzie tu mowa o czystości wcześniej tylko odsłoniłam trochę ciała to sie rzucał jak zwierz na mnie teraz moje głaskanie jego penisa też nie pomaga mogłabym leżeć naga koło niego i nie wiem czy by miał chęć na jakieś igraszki...

Wczoraj incjatywe (jak zawsze ostatnio) zaczęłam ja i co kolejna klapa stanal mu ale on stwierdzil ze jest zmeczony i poszedl spac :( nie miał ochoty na kontynuowanie naszych igraszek i co ja mam o tym myśleć...:(

Gość obśmiałam się jak fretka
a ty zapewne tyle nie pracujesz więc nie wiesz co to znaczy zasuwać po 12-13 godzin niektórzy owszem mogą potem a inni są tak zmęczeni że nie wiedzą jak się nazywają i nie dupa im w głowie :O

na pewno ma inna :P facet ma zawsze ochote na seks no moze jak zmeczony, ale bez przesady skoro piszesz ze inaczej wczesniej było inaczej.... pogadaj z nim ! ale na pewno ma skok w bok :P:P:P

Idź do roboty żeby sam niie musiał tyle pracować. Dziwisz mu się? bo ja wcale. Jak jest zmeczony to jak ma jeszcze sex uprawiać . Do tego trzba mieć siły. Odciąż go troche to będziesz miała sex

Gość z choinki sie urwała
Boże... kobieto! Facet tyra po 12 godzin, a Ty sie jeszcze dziwisz? Daj mu się wyspać...

Gość ja pierrrrrrrr
gość ma pracować, być dobry, utrzymywać ciebie....zapierdziela 12-13 godzin..... znam ten temat sam to przerabiałem i kur.... podziękowałem księżniczce nierobowi... tylko że pracowałem 15 godzin/dobę i kur.... ciągle pretensje że nie mam dla niej czasu, a gdy przychodził weekend ważniejsze były koleżanki dziewczyno wczuj się w jego sytuację, on nie ma siły. popracuj kilka miesięcy jak on i zobaczysz że tobie też się odechce robić cokolwiek innego niż spać

sama tez pracuje 8 godz dziennie i bym chciała żeby zmienił prace w normalnym wymiarze godzin ale wiadomo jak to teraz z tym jest...