Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

clotrimazolum

Polecane posty

mam pytania odnośnie tego leku- lekarz dzis mi go przepisał, kazal brac po tabletce przez 6 dni na ulotce jest napisane ze nie mozna go zarzywac podczas okresu a ja za 4 dni zaczne miesiaczke czy moge go wziasc po 2 tabletki przez 3 dni ?i jeszcze jedno wazne pytanie powiedzial ze moge wspolzyc podczas stosowania leku natomiast ulotka zarbania....:/ co w takim przypadku robic?to bardzo wazne....dzieki z gory za pomoc

Witaj! tez zażywałam te globulki. Jeżeli masz za kilka dni miesiączkę to poczekaj i zacznij stosować clotrimazolum kiedy się skończy.Powinno się stosować bez przerw. Do tego czasu smaruj się maścią clotrimazolum- w aptece bez recepty kupisz za 4 zł. Nie powinno się współżyć w trakcie leczenie, dziwi mnie Twój lekarz mówiąc że nie ma przeszkód. Pozdrawiam

miesiac temu mialam ten sam problem. Jeszcze do konca sie go nie pozbylam. Czemu? ja mialam silnejsza dawke, 500mg i mialam brac raz na tydzien. Ty masz 100mg i masz brac codziennie. Skoncz je brac przed @ a potem wez te pozostale. W czasie leczenia nie mozna wspolzyc gdyz mozesz zarazic chlopaka a potem on moze cie zarazic ponownie. Ja tak mialam bo mnie tez lekarka tego nie powiedziala i zaczelo mi sie wszystko na nowo. Moj chlopak nie mial zadnych objawow i dlatego tak sie stalo bo mial te bakterie w sobie i dal mi je ponownie. Zaleca sie takze leczenie partnera srodkami doustnymi ale tego lekarka mi tez nie powiedziala i nic nie przepisala dlatego znow sie tym zarazilam wlasnie od niego. Takze od wspolzycia sie powstrzym a chlopak moze sie smarowac mascia o tej samej nazwie.