Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się boję

ciąża a zapalenia pochwy

Polecane posty

Gość Tak się boję

Dziewczyny mam ważne pytanie. zaszłam w ciążę mając zapalenie pochwy, czy coś grozi mojemu dziecku. Jestem w 4 tc. Czy któraś z was też tak miała i urodziła zdrowe dziecko.

Gość nic się nie maaaartw
też tak miałam. Lekarz przepisał mi globulki, było na ulotce napisane, żeby stosować w ciąży tylko w uzasadnionych przypadkach, itp. Przestraszona zadzwoniłam do mojego lekarza, że się boję. A on mi powiedział, że trzeba to stosować, bo jak nie będę to zakażenie dojdzie do macicy (dziecka) i skończy się to źle. Także do gina marsz. Jak jesteś z Wrocławia polecę Ci godnego zaufania lekarza, który mnie operawał, a rok później robił mi cc. Córcia ma teraz 13 mcy jest piękna i zdrowa. A po infekcjach w pochwie śladu nie ma.

Gość Przyszła MaminkaD
Jestem(tak mi się wydaje-mam swędzenia i niezbyt przyjemny zapach)w podobnej sytuacji. O ciąży się dowiedziałam z testu ale do gina chcę iść ok10 maja czy lepiej wcześniej ale wizyty nie załatwie na wcześniejszy termin. Czy mam powody do strachu bądź jakiś obaw??????????????????????

Gość Przyszła MaminkaD
oj nie spojrzałam jaki przedawniony temat;(

Gość lepiej idź do gina wcześniej
przedstaw swoją sytuację, a wtedy na pewno lekarz zadecyduje o leczeniu naprawdę niedobrze jest zwlekać zwłaszcza, że jesteś już w ciąży

ja juz chyba ze 3 razy mialam zapalenie - zglos lekarzowi przepisze ci masc lub globulki - wiem ze grzybica w czasie porodu niewyleczona moze spowodowac troszke klopotow. popytaj doktora

Gość Przyszła MaminkaD
Dzięki Dziewczyny-na pon będę miała wizytę(mam nadzieję-bo prywatnie chcę chodzić) czy to nie za późno?. Pozdrawiam!

Gość tomasina
a ja mam pytanie czy jak się ma zapalenie pochwy to mozna zajść w ciąże??