krokus28 0 Napisano Sierpień 29, 2007 Poszukuje pani do sprzatania domu jednorodzinnego raz w tygodniu. kontakt na Adres j.w. Krakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no tak tak Napisano Sierpień 29, 2007 Tylko bądź miła dla swojej pracownicy, bo miałam 'przyjemność' tak pracować i z reguły traktowana byłam niezbyt przychylnie :-( Tak to niestety jest w naszym kraju, że ten kto sprząta traktowany jest jak... szkoda słów. A ja biedna studentka :-) chciałam tylko dorobić :-) pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papayamadzia 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Witam serdecznie, Jestem młodą osoba i szukam dodatkowej pracy chetnie posprzatam mieszlanie, apartamaent, prasowanie, myycie okien itp sprawy tez wykonam. Jestem mala pedantka wiec wszystko wykonuje starannie i w miare szybko :) Mieszkam w Krakowie dzielnica podgorze ale mysle ze praca w innych dzielnicach to tez swietna rzecz :) Pozdrawiam wszystkich i czekam na kontakt magda.janusz@poczta.fm ( mailem podam nr telefonu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach