Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyneczkka

chłopak 29 ja 17 on czeka juz rok

Polecane posty

Gość Blondyneczkka

na nasz pierwszy raz....nie odszedł odemnie nigdy nienalegał....specjalnie...achciał ale nie naciskał wiedział ze jestem mloda teraz chce to znim zrobić myslicie ze jak byl ze mna rok bez seksu to mnei kocha?

Gość Blondyneczkka
ejjjjjjjjjjjjjj pogadaicie ze mna!

Gość ft544
a jaka masz pewnosc, ze zyl rok bez seksu?

Gość Blondyneczkka
wiem mieszkalismy razem chodzilismy wszedzie razem mielismy wspolnych znajomych przyjaciół jestem pewna że mnie nei zdradzil

ja mialam 16 lat a moj chlopak 29 lat i wiesz ze tez czekal na mnie? bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz po wielu latach kiedy juz mam narzeczonego innego a on zone przyznal sie ze zdradzal mnie na prawo i lewo, nie wierz mu tak bezgranicznie

Gość Blondyneczkka
po co traciłby czas na przebywanie całmi dniami ze mna....na wozeniu mnie do szkłoły robieniu obiadów kolacji.......chdzeniu ze mna wszedzie jezeli by mnie nie kochał...!rzecież nie ma z tego seksu....a jest przystojny dawno znalazłby sobie taka co by mu dała odrazu

Gość Blondyneczkka
Ciamkam kupę :-)

Gość Blondyneczkka
dodam,że mój "chłopak" ma na imie Hektor i jest krótkowłosym sznaucerem:)

Gość co tu zrobic
nie rozumiem jak mozna byc z facetem, ktory jakby sie postarał moglby byc twoim ojcem :) no ale nie moj biznessssss :) chociaz 16nastka i prawie 30latek to dziwne same w sobie...

Gość wejdzie w nią
jak nóż w masło:P

Gość nie sluchaj tego co pisza
rob jak uwazasz, to jest twoje zycie. Po moze byc roznie, ale kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje :)

Gość Blondyneczkka
wiem ze to co napisze zabrzmi absurdalnie ael jak po pijanemy chiałam znim to zrobic jakieś półroku temu to on w osotaniej chwili zrezygnował to znaczy powiedział mize bede tego załowała i ze teraz nie mysle racjonalnie.....i zrobi to ze mna tylko wtedy jak na trzezwo mu powiem ze jestem gotowa i tego chce.....ubrał mnie...i ocucił..Myslicie ze jezeli by mnei nei kochał a myslał o seksie to tak bys ie zachoiwał?

Ej, no jest przyzwoity. Ale to, czy Cię kocha, to inna sprawa:) Znam wielu przyzwoitych mężczyzn. Czasami kogoś takiego, kto się Tobą zajmie w ciężkiej chwili i nie wykorzysta, nawet nie będzie próbował, możesz dopiero przed chwilą spotkać... Ale to nie oznacza, ze ten ktoś nas kocha. To musisz wiedzieć sama i nikt Ci tego nie powi

Gość azzzz
dziw ze sie tak zachował...musi byc faktycznie wspaniały:Dzazdroszcze ja mysle ze cie kocha dał tego dowod

Gość azzzz
ale w takim razie na cholere jest z nia juz rok...jakby nie chochał dał by se spokój jakby miał jakas 26latke z pewnoscia nie musiałby czekac rok na seks

Gość a ja się dziwię Twoim rodzico
mmmmmmmmmmmmm pozwolili Ci zamieszkać z facetem w wieku 16 lat? Jacyś nienormalni!!!

Gość IKONA**
Jestem w takiej samej sytuacji co Blondyneczkka!!! tylko ze mój partner jest zonaty i ma dwójke dzieci.Też byłam dziewica jak sie w nim zakochałam jestesmy razem od 2lat. 3 miesiące temu zrobiłam z nim to i wcale tego nie załuje wiem ze mnie kocha i wiąże ze mna plany dodam ze teraz jest w trakcie rozwodu najbardziej boje sie reakcji rodziców jak sie o tym dowiedza ale bede miała na to wyjebane bo już za rok koncze 18. Myślę że ten twój chłopak jest godny zaufania. Jaki normalny facet czekałby na ciebie rok?? Tylko współczuje Pierwszy Raz Boli i to mocno!!!!!! bynajmniej w moim przypadku 3-maj sie

Gość oyeyqu
ILONA zrobiłaś beznadziejną rzecz - rozbiłaś dzieciate małżeństwo. To nawet niewazne czy on Cię kocha. Jest niedojrzały. Sama do tego dojdziesz jak dorośniesz i go zostawisz. A w tamtej rodzinie juz wszystko będzie popieprzone do końca.