Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmyślna

Do Jego Żony - ku przestrodze innym ...

Polecane posty

Gość bezmyślna

Droga Pani X Chciałam Panią najmocniej przeprosić za zaistniałą sytuację. Wiem co Pani w tej chwili czuje. Jest mi niezmiernie przykro, że dopuściłam do zaistniałej sytuacji. Tak, to ja jestem autorką tych wiadomości. Utrzymywałam kontakt z Pani mężem poprzez smsy i rozmowy na GG. Pisaliśmy do siebie o problemach dnia codziennego, przeważnie wtedy kiedy mieliśmy jakiś problem. Nie sądziłam, że ta pisanina może mieć taki skutek. Dzisiaj już wiem i bardzo tego żałuję. Dzień przed tym kiedy odczytała Pani moje wiadomości miałam okropnie zły dzień i chciałam z nim porozmawiać. Niestety on zabiegany niezbyt miał czas. Całą swoją złość skupiłam na nim i nawymyślałam mu. Kiedy emocje opadły zrozumiałam, że głupio zrobiłam i chciałam zatrzeć złe wrażenie. To co Pani przeczytała mogło dziwnie zabrzmieć i wiem, że mogła Pani pomyśleć to co Pani pomyślała. Jednak chcę Panią zapewnić, że między nami nie było żadnego romansu. Wiem, że z Pani punktu widzenia tak to wyglądało. Jest mi ogromnie głupio i wstyd. Nie wiem już co napisać. Proszę tylko żeby nie podejmowała Pani pochopnych decyzji. Przepraszam

Gość zniesmaczona zona
uważam ten temat za zamnkniety i nie zycze sobie rozgrzebywania go na kafeterii.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To tu doszło do najcięższego rodzaju zdrady,czyli zdrady emocjonalnej,psychicznej :o

Gość dokladnie bo taka
chyba jest najgorsza. ja mam chlopaka a zauroczylam sie w innym:(

Gość zniesmaczona zona
xyzed uwazam dokladnie tak jak Ty, ze drada emocjonalna a nie fizyczna jest duzo bardziej bolesna.

Gość marmolada najsd
a o co chodzi do kogo Ty piszesz

Gość bezmyślna
do jego żony, która myśli, że mieliśmy romans i teraz chce rozwodu i do innych dziewczyn żeby przeczytały i zastanowiły się czym może skończyć się takie pisanie z żonatym facetem na gg

\"Jednak chcę Panią zapewnić, że między nami nie było żadnego romansu.\" mhm... wierzymy wierzymy ;);)