kasia17 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Wacham się pomiędzy timotei, ziają a joanną. A może jakiś inny? Prosze o porady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Pantene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Kellos Silver reflex :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam slownik ortograficzny Napisano Sierpień 31, 2007 jesli sie 'wachasz' a co do szamponu to podpisuje sie pod firma kallos poza tym dobierasz szampon raczej ze wzgledu na rodzaj a nie kolor wlosow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zerinka Napisano Sierpień 31, 2007 zdecydowanie Timotei z bursztynem i rumiankiem... efekty po dluzszym stosowaniu...ale wlosy wygladaja swietnie...refleksy we wlosach blyszczace...a wlosy puszyste... zapach tez dosyc mily rumiankowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziubaska_ Napisano Sierpień 31, 2007 uzywalam kiedys szampon EVY rumiankowy...bardzo ładnie rozswietlil mi wloski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam slownik ortograficzny Napisano Sierpień 31, 2007 timotei strasznie wysusza wosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha154 Napisano Sierpień 31, 2007 ja uzywam dove do wlosów jasnych, taki jasno różowy, super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość firma joanna Napisano Sierpień 31, 2007 produkuje świetne kosmetyki z serii do włosów... i szampony i odzywki...goraco polecam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia17 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak naprawde Napisano Wrzesień 4, 2007 john frida sheer blond jest nie do pobicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia345 Napisano Grudzień 10, 2013 Ja to zwykłego szamponu z rumiankiem używam timotei. Od dziecka myję włosy w szamponach rumiankowych i jakoś nie mam potrzeby zmiany. Mają też dobrą odżywkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2013 Timosraj, spamerko! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oniitta Napisano Styczeń 9, 2014 Szampon jak każdy inny, nie jest drogi, więc jest popularny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelkowa19 Napisano Maj 3, 2017 Ja uwielbiam szampon do włosów nawilżających z organicznewlosy.pl Fajnie odżywia włosy po rozjaśnianiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elliza90 Napisano Listopad 7, 2017 ja używamwersji do blondu od Great Lenghts... o tego: http://www.greatlengths.pl/ultimate-blond/szampon-ochronny-ultimate-blond-z-kompleksem-kraplex.html - fryzjerka, u ktorej rozjasnialam wlosy, sie nim zachwycała i wcalesie nie dziwię! wlosy sa super i w ogóle nie wyglądają na sianko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lap 0 Napisano Listopad 10, 2017 Pełno ich jest ale najlepszy tylko jeden https://www.twojlombard.pl/86-telefony-i-smartfony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Napisano Listopad 19, 2017 Polecam zrobić domową odżywkę rozjasniającą z miodu i wywaru z rumianku. https://od-natury.pl/dary-natury-koszyczek-rumianku-25g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jasia87 Napisano Listopad 28, 2017 Polecam całą, sprawdzoną przeze mnie linię kosmetyków od Great Lengths do włosów blond. Każdy kosmetyk widocznie wpływa na skórę głowy i włosy. Co ciekawe, kosmetyki są przeznaczone nie tylko do zwykłych blondów, ale też farbowanych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kija78 Napisano Listopad 28, 2017 Ja stosowałam do swoich przedłużanych blond szampon od Great Lengths Ultimate Blonde. Tak jak uważam, że salon jest bardzo profesjonalny, tak i uważam, że ich kosmetyki są profesjonalne i specjalistyczne. Według mnie nie ma lepszego szamponu. Możesz też wybrać spray - ja sama używam go do wieczornych stylizacji bo nie niszczy tak włosów, więc z doświadczenia mogę je polecać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Ja kupuje od dłuższego czasu Seboradin Jasne włosy. Najlepiej mi się sprawdza bo włosy nie żółkną i nie ciemnieją , mają ładny połysk i wyglądają zdrowo. Z pozytywnych rzeczy ma w skłądzie rumianej i nafte kosmetyczną, na moje włoski to dobrze działa https://seboradin.pl/pl/seboradin-jasne-wlosy/35-szampon-seboradin-jasne-wlosy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozkania Napisano Marzec 7, 2018 ja uwielbielbiam ten szampon -> https://organicznewlosy.pl/42-wlosy-blond-incolor-anti-yellow <3 nie miałam lepszego a zamiast odżywki używam mleczka hmilk no stress też z tego sklepu i moje włosy mimo rozjaśniania wyglądają cudownie i zdrowo. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hawajana11 Napisano Wrzesień 27, 2018 Spróbuj Ultimate Blond od Great Lengths. Gwarantuje, że nie bedziesz chciala używać żadnego innego - sama to przechodziłam i jak trafiłam na Ultimate Blond to już nie umiem z niego zrezygnować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach