Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

pomożcie mi dobrać dodatki do plaszcza

Polecane posty

Gość lena 1985

kupiłam sobie płasz skórzany, dłygosci przed kolana, wiazany w talii na pasek. jego kolor to taki braz ale jakby lekko złamany barzo ciemnym złotem. prosze pomózcie mi dobrać wzór i kolor torby butów i szalika lub apaszki które by do niego pasowały...lubie duuze torby dzieki z gory za wszelkie rady...

Gość lena 1985
no prosze nie zostawiajcie mnie...

Gość tak naprawde
litosci tylko nie czarne dodatki. ja kupilabym fajna torbe w panterke, brazowa -kakaowa, lub ewentualnie zielona szwedzka krata

Gość lena 1985
zakup płaszcza podyktowany był emocjami i cena...jakos tak mi sie spodobał i po raz pierwszy odwazyłam sie kupic cos tak bez namysłu... no własnie tez myslałam ze bezpiecznie czarne rzeczy, takie mam... ta zielona szwedzka krata mnie zainspirowała bo brazowo kawowa moze sie troche zlewac z plaszczem... jesli macie jakies zdjecia to bede verry happy

Gość tak naprawde
ja wlasnie tak nosilam w zeszlym roku.kupilam sobie kozaki do kolan skorzane na obcasie , takiego koloru plus kurte skorzana krotka pilotke i do tego czesto nosilam taka torbe w zielona krate przetykana gdzieniegdzie czarno plus czarne lakierowane raczki.ona jest wilke taka prostokatna. naprawde fajnie to wyglada.mysle ze do plaszcza tez. fajnie te zwygladaja do takiego koloru torby ciemnoturkusowe, ale to juz trzeba miec naprawde ciekawa zeby nie razilo za barzdo. ja generalnie jrstem za wykopaniem zestawu czarnych toreb plus czarne kozaki jako podstawowego zestawu.trzeba miec , ale niekoniecznie ciagle nosic

Gość tak naprawde
dodam jeszzce ze do tego nozsilam czesto ciemnofioletowy lub wrzosowy szalik i atlasowe rekawiczki w takim samym kolorze. i jeszzce turkusowy szalik ale to juz z torba w panterke a nie zielona zapewnaim Cie z ewygladalo to naprawde ciekawie. okropne sa zestawienia typu- wszystko w jednym kolorze-zero fantazjii.czasami mozna nalozyc, ale tak codziennie to mozna sie zanudzic, a tak jeden plaszzc i rozne szaliki i rekawiczki i jest ok